Ajankohtaista

Uudet luottamushenkilöt valittu Pirkanmaan Yrittäjien sääntömääräinen syyskokous järjestettiin tiistain 4.12.2018 Scandic Koskipuiston tiloissa. Paikallisyhdistysten nimeämiä kokousedustajia oli paikalla kaikkiaan 94.
Tulorekisteri otetaan käyttöön 1. tammikuuta 2019. Verottajan sivuilta löytyy yksityiskohtaisia ohjeita ja kymmeniä videoita tulorekisteristä.
Yli 30 vuotta Punkalaitumen Yrittäjien toiminnassa mukana ollut kansanedustaja Martti Mölsä jättää yhdistyksen hallituksen. Mölsä toimi mm. yhdistyksen puheenjohtajana 12 vuotta.
Verohallinto varoittaa liikkeellä olevasta huijausviestistä, jossa viitataan veronpalautuksiin. Viestiä ei tule avata, vaan se tulee tuhota.
Tulorekisteriin valmistautuminen on yrityksissä vielä kesken. Etenkin pienille yrityksille on epäselvää, miten ilmoittaa palkkatiedot vuoden alussa. Sekä verohallinto että Suomen Yrittäjät järjestävät loppuvuonna useita verkkokoulutuksia aiheesta.
Syksyn liittokokous hyväksyi Yrittäjien uuden strategian suuntalinjat. Miten strategia nyt muuttuu? Miksi sitä ylipäätään piti muuttaa? Toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen vastaa 10 kysymykseen.
Kolmekymmentä kesää ja kolme miljoonaa kuutiota. Punkalaitumen Vuoden 2018 Yrittäjä Antti Peltomäki naurahtaa olevansa ”turvenuija”. Miehellä on takanaan yrittäjänä 30 kesää turvesoilla eri puolilla lounaista Suomea. – Sinä aikana on turvetta tullut nostettua suurin piirtein kolmen miljoonaa kuutiota, hän laskeskelee.
Tammi–syyskuun aikana perustettiin uusyrityskeskusten avulla noin 400 uutta yritystä enemmän kuin vuosi sitten. Myös sivutoimisen yrittäjyyden suosio näyttää kasvaneen.
Hakkerin uhkailuviesti on usein ikävä yllätys, vaikka mitään syytä pelkoon ei olisikaan.
Varsinais-Suomen Yrittäjät on ylläpitänyt Hankinta-asiamies.fi -verkkopalvelua ja -sivustoa viimeiset kymmenen vuotta. Palvelu hakuvahteineen ollut myös Pirkanmaan Yrittäjien käytössä ja se on ollut jäsenille ilmainen, mutta muille maksullinen.
RSS ATOM