Ajankohtaista

Pirkanmaalla yrittäjän viikko käynnistyy rytinällä, kun Next Step – Yrittäjyyden Supertapahtuma täyttää Tullikamarin Pakkahuoneen ja Klubin maanantaina 3.9.
Sähköposti on edelleen haittaohjelmien yleisin leviämistapa. Tutkijat listasivat verkkorikollisten käyttämiä uusia roskapostikikkoja.
Talouselämä verkkosivut 12.7.2018: Patentti- ja rekisterihallitus varoittaa harhaanjohtavista, laskunnäköisistä tavaramerkkien tarjouskirjeistä.
Verohallinnon nimissä on taas liikkeellä huijausviestejä. Sähköpostitse leviävässä kömpelössä viestissä kerrotaan 244,79 euron veronpalautuksesta.
Suomen Yrittäjät esittää pakollisen yrittäjän eläkevakuutuksen alarajan nostamista. Tällä hetkellä moni maksaa liian pientä YEL-maksua, mikä voi johtaa taloudellisiin ongelmiin töiden päätyttyä.
Suomi.fi-verkkopalvelun yritysosio on nyt julkaistu. Sen myötä kaikki yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaan liittyvät tiedot ja neuvot löytyvät yhdestä paikasta. Suomi.fi:n yritysosio korvaa aiemmin käytössä olleen Yritys-Suomi-sivuston.
Hallitus esittää asiakkaan valinnanvapauden lisäämistä osana sote- ja maakuntauudistusta. Valinnanvapaudella tarkoitetaan asiakkaan oikeutta valita itselleen sopiva sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottaja, palveluyksikkö ja ammattihenkilö. Näitä valintaoikeuksia on tarkoitus laajentaa 1.1.2020 alkaen.
Yrittäjiltä yritetään lypsää rahaa jos jonkinlaista näkyvyyttä tarjoamalla. Yleensä myyntipuhelun seurauksena on vain lihava lasku, ja korkeintaan nimi jonkin nettisivuston nurkassa. Nyt rahaa koitetaan kääriä vielä aiempaa härskimmällä tavalla.
Pirkanmaan Yrittäjien kevätkokous valitsi punkalaitumelaisen Mari Pohjalan vaalivaliokuntaan, jonka tehtävänä on tehdä ehdotus Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen jäseniksi/varajäseniksi vuosiksi 2019-2020. Pohjala on myös Suomen Yrittäjien Nuorten yrittäjien verkoston johtoryhmän jäsen.
Hallituksen kehysriihestä tuli yrittäjille monta tärkeää uutista: henkilöperusteista irtisanomista pienissä yrityksissä helpotetaan ja yrittäjien perheenjäsenten työttömyysturvaa parannetaan hieman. Osakeyhtiön perustamispääomasta luovutaan. Työaikalain uudistus ja paikallinen sopiminen sen sijaan ei edennyt.
RSS ATOM