Pirkanmaalla positiivinen talkoohenki nuorten työllistämiseksi

14.10.2014

Pirkanmaan Yrittäjien aloittamassa Nuorille töitä -kampanjassa on tällä hetkellä mukana yli 200 yritystä, jotka ovat antaneet lähes 3000 lupausta nuorten työllistämisestä. Näistä lähes 1800 paikkaa on jo täytetty.

Kampanjan omilla nettisivuilla www.nuorilletoita.fi yritys voi rekisteröityä ja tarjota nuorille työkokeilu- ja oppisopimuspaikkoja, työtä joko vakituisessa tai määräaikaisessa työsuhteessa tai kesätöitä.

Pormestari kutsuu yrittäjiä lounaskeskusteluun

Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja kaupungin keskeiset elinkeinotoimen päättäjät tapaavat joulukuussa 2014 kampanjaan osallistuneiden yritysten ja työnantajien edustajia. Tampereen Raatihuoneella järjestettävään lounaskeskusteluun osallistuvat valitaan 17.11.2014 mennessä Nuorille Töitä – kampanjaan mukaan lähteneiden joukosta aktiivisuuden ja arvonnan perusteella.

Tampereen kaupungin 14.10. julkaiseman tiedotteen ” Pirkanmaalla positiivinen talkoohenki nuorten työllistämiseksi - jo 1800 työpaikkaa ” voit lukea kokonaisuudessaan tästä.

--
Kaikille Nuorille Töitä -kampanjan toteuttavat yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjät, Pirkanmaan ELY-keskus ja Pirkanmaan TE-toimisto. Kampanjan päätavoite on edesauttaa alle 30-vuotiaiden nuorten työllistymistä.