Etsitkö uutta bisnestä? Sovi treffit Yrittäjäpäiville!

28.8.2014

Etsitkö asiakkaita, palvelua tai yhteistyökumppania? Valtakunnalliset yrittäjäpäivät tarjoaa helpon ja kätevän Yrittäjän yhteydet -palvelun, jonka avulla löydät juuri sinulle sopivat kontaktit. Valtakunnallisille yrittäjäpäiville on ilmoittautunut jo yli 1200 yrittäjää, joiden joukossa on varmasti sinullekin sopivia palveluntuottajia, kumppaneita tai mahdollisia asiakkaita.

Yrittäjän yhteydet -verkkopalvelun kautta voit sopia tapaamiset kätevästi jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Voit kertoa, minkälaisia palveluja tarvitset tai tarjoat ja miksi muiden yrittäjien kannattaa tutustua juuri sinuun. Kun osapuolet ovat etukäteen kertoneet itsestään, tapaamiset ovat molemmille antoisia. Näin tapaamisten ”osumatarkkuus” on parempi kuin sellaisilla yrittäjätreffeillä, joissa tapaamiset ovat sattumanvaraisia.

Palvelu tarjoaa sopivia tapaamisaikoja sinulle sopivien kontaktien kanssa, ja Tampereen messukeskukseen on varattu alue tapaamisia varten 24. ja 25. lokakuuta.  

Yrittäjän yhteydet -palvelu aukeaa 1. lokakuuta. Palveluun pääsee kirjautumaan joko LinkedIn-tilillä tai luomalla oman profiilin osoitteessa www.yrittajapaivat.fi/verkostoidu.

Lue lisää tästä.