Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtajahaku käynnistyi

21.8.2014

Pirkanmaan Yrittäjien uuden toimitusjohtajan haku käynnistyi tällä viikolla.

Yrittäjäjärjestön toimitusjohtajan tehtävä on erittäin mielenkiintoinen ja tarjoaa näköalapaikan sekä vaikuttamismahdollisuuden Pirkanmaan elinkeinoelämään. Toimitusjohtajan tehtävä on johtaa ja kehittää järjestön toimintaa kokonaisvaltaisesti. Merkittävä osa tehtäväkentästä koostuu vaikuttamisesta ja yrittäjyyden edistämisestä sekä Pirkanmaalla että valtakunnallisesti.

Hakijalta edellytetään laajaa tuntemusta pirkanmaalaisesta yritystoiminnasta sekä yrittäjyydestä yleensä. Lisäksi hänellä on oltava kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä organisaation johtamisesta. Hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä vakuuttavat esiintymistaidot nousevat tärkeälle sijalle hakukriteereissä. Toimitusjohtaja toimii tiiviissä yhteistyössä niin jäsenyrittäjien kuin paikallisyhdistystenkin kanssa. Hän johtaa aluejärjestön toimistoa, jossa työskentelee 10 henkilöä.

Tavoite on löytää tehtävään johtamistaitoinen joukkuepelaaja ja aktiivinen verkostojen luoja, joka tuntee yrityselämän lisäksi myös työmarkkinat ja yhteiskunnalliset asiat. Nykyinen toimitusjohtaja jää pois tehtävästään tämän vuoden lopulla.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen voi lähettää osoitteessa www.personnel.fi.
Hakuaika tehtävään päättyy 7.9.2014.


Lisätiedot:

toimitusjohtaja Ari Juvonen, Personnel Group, p. 03 3138 0444
konsulttijohtaja Jarkko Laine, Personnel Group, p. 03 3138 0477

puheenjohtaja Veikko Kiili, Pirkanmaan Yrittäjät ry, p. 0400 330 640

 

Pirkanmaan Yrittäjät ry on Suomen suurin maakunnallinen aluejärjestö edustaen 10.500 yrittäjää ja pk-yritystä, jotka työllistävät yli 50.000 henkilöä. Pirkanmaan yksityisen sektorin työntekijöistä pienet ja keskisuuret yritykset työllistävät yhteensä yli 70 prosenttia.