Nuorille töitä -tapahtuma oli menestys

6.6.2014

Tampereen Keskustorilla torstaina 5.6. järjestetty Nuorille Töitä -tapahtuma onnistui yli odotusten.

Pirkanmaan TE-toimiston yhteistyökumppaneidensa (Pirkanmaan Yrittäjät, Pirkanmaan Ely-keskus, Tampereen kaupunki, Yritys-Suomi, TAKK ja TAMK) kanssa järjestämä rekrytointi-, koulutus- ja yrittäjyystapahtuma sai nuoret työnhakijat liikkeelle ja keräsi iltapäivän kuluessa runsaat 1 500 kävijää.

Tapahtumassa oli mukana 54 näytteilleasettajaa ja tarjolla 150 työpaikkaa. Nuoria innokkaita työnhakijoita saapui paikalle heti tilaisuuden avauduttua niin porukoissa, yksin kuin kavereidensa kanssa.  Nuoret olivat selvästi valmistautuneet tapahtumaan, sillä monella oli mukanaan valmiita cv:tä jaettavanaan.

Tapahtuma näkyi ja kuului upeasti Tampereen katukuvassa myös kaikille ohikulkijoille. Lavalla esiintynyt Vihreät Valot yhtye sekä taikuri Jose Ahosen ohjelmanumerot rytmittivät tapahtumaa mukavasti, viemättä kuitenkaan huomiota pääasiasta eli NUORILLE TÖITÄ -teemasta.

Videotervehdyksen tapahtumaan toivat ministeri Lauri Ihalainen sekä pormestari Anna-Kaisa Ikonen. Tapahtuma näkyi myös sosiaalisessa mediassa kuvin ja livetwiittauksin.

 

Pirkanmaan Yritysuutiset
radio@pirkanmaanyrittajat.fi