Julkisten hankintojen seminaari herätti keskustelua

30.5.2014

Pirkanmaan Yrittäjien ja Tampereen Logistiikan 27. toukokuuta Kehräsaaressa järjestämä julkisten hankintojen keskustelutilaisuus herätti mielenkiintoa pirkanmaalaisten yrittäjien keskuudessa. Tapahtumaan oli ennakkoon ilmoittautunut reilut 60 yrittäjää.

Suomen Yrittäjien elinkeinopoliittisen mittariston mukaan kuntien hankintapolitiikassa on edelleen parannettavaa Pirkanmaalla. Erityisesti Tampereen Logistiikan hankintapäällikön Antti Sinervon puheenvuoron aikana yrittäjät esittivät lukuisia kysymyksiä hankintoihin liittyen.

Pirkanmaan Yrittäjien hankinta-asiamiespalvelun projektipäällikkö Markus Koskinen peräänkuulutti kuntien hankintayksiköiden ja pienyrittäjien välisen yhteistyön kehittämistä.

Hankinta-asiamies.fi

Pirkanmaan Yrittäjien Hankinta-asiamiespalvelu välittää yrittäjille kuntien julkiset hankintailmoitukset ja palvelee myös kuntien hankintayksiköitä. Lisäksi se tarjoaa neuvontaa hankintoihin liittyvissä asioissa. Palveluun voi tutustua osoitteessa www.hankinta-asiamies.fi/py/. Rekisteröityminen on yrittäjille maksutonta.

Aluejärjestön toimistolla hankinta-asioiden parissa työskentelevät hankinta-asiamies Marko Keski-Sikkilä,
p. 050 449 7969 ja projektipäällikkö Markus Koskinen, p. 0400 850 705.