Jäsenkampanja etenee: Katso ensimmäiset voittajat

20.1.2014

Suomen Yrittäjien massiivisen jäsenkampanjan ensimmäinen vaihe on tullut maaliin ja toinen vaihe on parhaillaan käynnissä.

Toisessa vaiheessa pääpainona ovat jäsenedut.

Kampanja alkoi 18. marraskuuta ja jatkuu koko tämän vuoden. Pääpalkintona on Suomessa valmistettu A-sarjan Mercedes-Benz-henkilöauto, joka arvotaan tammikuussa 2015.

Arvontaan osallistuvat kaikki kampanjan aikana jäseneksi liittyneet yrittäjät ja myös jäseneksi liittymiseen kannustaneet suosittelijat.

Jokaisen kampanjavaiheen jälkeen arvotaan myös muita palkintoja.

Alla löytyy voittajien lista:

EM Investor Oy (Yrittäjä-lehti), Kuusisto Tarmo Oy (Silja Linen risteily), Sannan Fysio ja Terveys (Vinking Linen risteily), Torvinen Ari (Plantronics-kuulokkeet), Asepaja P. Laiho (Yrittäjä-lehti), Tmi T. Känkänen (Cumuluksen lahjakortti), Sipodos Rakennus Oy (Yrittäjä-lehti), Yrityspalvelu Suza Ky (Yrittäjä-lehti), Jellona (Yrittäjä-lehti), MPS Career Oy (Yrittäjä-lehti), Painava Sana Oy (Yrittäjä-lehti), PoroHannu Tmi (Aalto-teräsvati), San Kuljetus Ky (Yrittäjä-lehti), BiBa Pienokainen (Lippupisteen lahjakortti), Tmi Anne Niemikorpi (Elisa-kirja), Gröhn Matti (Yrittäjä-lehti), Mäntsälän apteekki (Yrittäjä-lehti, Maanrakennusliike H & K Peltola Oy (Taivas ja Helvetti -kirja) ja toiminimi Jari Lappalainen (Taivas ja Helvetti -kirja).

Yrittäjäsanomat 
toimitus@yrittajat.fi