Massiivinen kampanja alkaa: Nuoret töihin

19.9.2013

Nuorille, työnantajille ja nuorten parissa toimiville aikuisille suunnattu nuorisotakuun viestintäkampanja käynnistyy ensi viikolla.

Kampanjan teema on onnistuminen ja onnistumisen tunne. Työ- ja elinkeinoministeriön kampanjan tavoite on paitsi lisätä tietoisuutta nuorisotakuusta myös saada eri tahot toimimaan entistä paremmin yhdessä nuorten hyväksi.

– Onnistumisen tunne on meille jokaiselle tärkeä, mutta erityisen tärkeä se on nuorelle. Pienetkin onnistumiset auttavat eteenpäin. Meidän aikuisten tehtävä on antaa nuorille mahdollisuus onnistua. Nuorisotakuu tarjoaa tällaisen mahdollisuuden. Tätä haluamme viestittää nuorille, työnantajille ja nuorten parissa toimiville aikuisille. Heidän kannattaa toimia yhdessä nuorten hyväksi ja toteuttaa nuorisotakuuta, painottaa työministeri Lauri Ihalainen.

Työnantajia kampanja innostaa tarjoamaan nuorille töitä ja hyödyntämään nuorisotakuun työkaluja, kuten Sanssi-kortti ja oppisopimuskoulutus.

Onnistumisen mahdollisuutta korostavat myös kampanjan kasvot. Yksi heistä on yrittäjä, Hesburgerin perustaja Heikki Salmela.

Yrittäjäsanomat
toimitus@yrittajat.fi