Helena Perälästä uusi varapuheenjohtaja

10.12.2012

Pirkanmaan Yrittäjät valitsi syyskokouksessaan uudeksi varapuheenjohtajaksi Helena Perälän. Hän on kautta aikojen ensimmäinen nainen aluejärjestön puheenjohtajistossa.

Edellisellä kaudellakin varapuheenjohtajina toimineet Olli Sirén ja Janne Vuorinen uusivat paikkansa. Sirén ja Vuorinen saivat äänestyksessä molemmat yli 80 ääntä. Helena Perälä ylsi ensi kertaa ehdolla olleena kolmannelle paikalle saaden kaikkiaan 64 ääntä.

– On hienoa, että puheenjohtajistoon saatiin ensimmäistä kertaa nainen. Kuudesta ehdokkaasta kolme oli naisia, sanoo Pirkanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Jari Jokilampi.

 

Helena Perälä on omassa yritystoiminnassaan erikoistunut markkinointiin ja myyntiin. Hänen yrityksensä MaMyS Ky palvelee asiakkaitaan muun muassa markkinointiviestinnän, tapahtuma- ja messumarkkinoinnin sekä myynnin ja markkinoinnin erilaisten asiantuntija- ja tukipalveluiden saralla.

 

Helenasta voi lukea lisää 12.12. ilmestyvästä Pirkanmaan Yrittäjä -lehdestä, joka löytyy em. päivänä myös osoitteesta www.py-lehti.fi.

 

Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtajana jatkaa Veikko Kiili. Vuoden 2013 hallituksen kokoonpano löytyy osoitteesta http://www.yrittajat.fi/fi-FI/pirkanmaanyrittajat/jarjesto/yhteystiedot/hallitus/

 

 

 

Pirkanmaan Yritysuutiset
radio@pirkanmaanyrittajat.fi