Urjalan Vuoden Yrittäjä on Petteri Pärssinen

7.10.2012

Urjalan Vuoden Yrittäjäksi on valittu Asennustyö Pärssinen Ky:n Petteri Pärssinen. Urjalan Vuoden Yrittäjä palkittiin lauantaina 29. syyskuuta Urjalan säätiötalolla.

Sähköalan yrittäjä Petteri Pärssinen tuli mukaan osakkaaksi 1997 veljensä Turo Pärssisen kaksi vuotta aikaisemmin perustamaan Asennustyö Pärssisen. Vuonna 2003 Petteri Pärssinen lunasti yrityksen kokonaan omiin nimiinsä.
 

17 vuotta toiminut yritys työllistää yrittäjä mukaan laskettuna kuusi henkeä. Neljä vuotta sitten yritys investoi merkittävästi toimisto-, varasto- ja korjaamotiloihin. Yrityksen palveluihin kuuluvat muun muassa sähköurakointipalvelut ja sähkötarvikkeiden myynti pääasiassa Pirkanmaalla ja Forssassa.
 

- Tämä on henkilökohtaisesti iso tunnustus siitä pitkästä työstä, jonka olen yrittäjänä tehnyt. Tuntuu sitä, että muutkin arvostavat sitä. Jatkossa pyrimme kehittämään olemassa olevaa yritystoimintaa ja jatkamaan samalla lailla eli palvelemaan asiakkaita, Petteri Pärssinen toteaa.
 


Vuoden Yrittäjä -kierros 2012

Vuoden Yrittäjä -kierros käynnistyi 29. syyskuuta ja jatkuu aina joulukuun alkuun asti. Tilaisuuksia on tänä vuonna yhteensä 28, sillä muutamat paikallisyhdistykset järjestävät yhteisiä tilaisuuksia.
 

Vuoden Yrittäjän palkitseminen on monissa kunnissa vuoden kohokohta ja koko kunnan merkittävin yrittäjätapahtuma, johon kutsutaan yrittäjien lisäksi laajasti kunnan päättäjiä ja muita vaikuttajia. Yhteistyökumppaneinamme ovat Elisa, Fennia, Nordea ja Pirkanmaan ELY-keskus.

 

Vuoden Yrittäjiä on Pirkanmaalla palkittu vuodesta 1975 alkaen.
 

 

Lisätietoja:
 

Petteri Pärssinen, Asennustyö Pärssinen Ky, p. 040 510 5022
 

Suvi Kauranen, puheenjohtaja, Urjalan Yrittäjät ry, p. 040 708 5873

Jari Jokilampi, toimitusjohtaja, Pirkanmaan Yrittäjät ry, p. 0500 731 445