Hanna-Riitta ja Sakari Pärssinen Punkalaitumen Vuoden Yrittäjät

29.10.2011

Punkalaitumen Vuoden 2011 Yrittäjäksi valittiin Hanna-Riitta ja Sakari Pärssinen. Perusteluina valitsemiselle on, että yrittäjäpariskunta on ansioitunut ja toiminnallaan osoittautunut esimerkilliseksi toimialansa ja koko yrittäjäkunnan edustajaksi paikkakunnalla. Lisäksi he ovat suorittaneet merkittävän investoinnin ja ovat osoittaneet toiminnassaan luovuutta ja ennakkoluulottomuutta. Punkalaitumen kunta luovutti helmikuussa 2011 Pärssisille Punkalaidun-mitalin tunnustuksena matkailun hyväksi tehdystä työstä.

Pärssiset omistavat Koulutintti Oy:n, jonka päätoimialana on matkailupalvelujen tuottaminen. Yrityksellä on majoitus- ja kokoustilat Sarkkilan vanhassa maalaiskansakoulussa. Lisäksi yritys tarjoaa mökkimajoitusta neljässä eri kokoluokan mökissä Punkalaitumella. Vuoden 2012 alkupuolella majoituskapasiteetti nousee viiteen mökkiin.

Tilaisuudessa palkittiin myös punkalaitumelainen nuori yrittäjä. Sastamalan Seudun Yrityspalvely Oy:n palkinnon Jesse Poutalalle luovutti toimitusjohtaja Mikko Nieminen.

Suomen Yrittäjien Timanttiristin sai Pentti Hällfors ja Jouko Saarinen Suomen Yrittäjien Kultaisen Yrittäjäristin.

Suomen Yrittäjien hopeinen Järjestöansiomerkki luovutettiin Markku Meskaselle, Markku Poutalalle ja Ari Tapioharjulle. Suomen Yrittäjien Järjestöansiomerkki on tunnustus keskusliitossa tai sen jäsenjärjestöissä yksityisen yrittäjyyden hyväksi tehdystä ansiokkaasta ja tuloksellisesta työstä. Ansiomerkin saajat ovat toimineet pitkään yhdistyksen luottamustehtävissä.

Punkalaitumen Yrittäjien 75-vuotisjuhla ja Vuoden Yrittäjä 2011-tilaisuus järjestettiin 29.10.2011 seuraintalo Vartiolassa. Juhlapäivän ohjelma alkoi seppeleenlaskulla edesmenneen kunniapuheenjohtaja Eino Leppäkorven haudalle Punkalaitumen hautausmaalla. Pääjuhlan avaussanat lausui Punkalaitumen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja, kansanedustaja Martti Mölsä. Juhlapuheen tilaisuudessa piti kunnanjohtaja Heidi Rämö ja aluejärjestön puheenvuoron esitti Simo Setälä Pirkanmaan Yrittäjistä.