Palveleva Sastamala – Palveluhakemiston käytännöt

13.10.2009

- Mikä on palveluhakemisto? Palveluhakemisto on seudullinen kuluttajille suunnattu palveluyritysten rekisteri. Palveluhakemistosta löytyvät Sastamalan ja Punkalaitumen palveluyritykset.

- Palveluyrityksen määritelmä?
Palveluyritys toimii liiketilassa, josta on ostettavissa tuotteita tai palveluita, kohderyhmänä yksityishenkilöt. Liike palvelee asiakkaita määriteltyjen aukiolojen puitteissa.
- Yritysten tietojen julkaiseminen
Yrityksestä julkaistaan osoite- ja yhteystiedot. Yrityksen tiedot näkyvät Google Maps karttapohjassa ns. kuplassa, joka osoittaa kartalla yrityksen sijainnin. Tiedot julkaistaan muutaman arkipäivän kuluessa tietojen ilmoittamisesta.
- Miten yritys voi lisätä tietonsa hakemistoon?
Jotta yrityksesi tiedot tulevat näkymään palveluhakemistossa, yrityksen tulee täyttää palveluyrityksen määritelmä. Yrityksen tietojen lisääminen tapahtuu osoitteessa www.palveluhakemisto.sastamala.fi, kohdassa lisää yrityksesi.
- Tietojen ilmoittamisen kustannukset
Sekä palveluhakemistoon että yrityshakemistoon tietojen ilmoittaminen ja päivittäminen on täysin maksutonta yrittäjälle.
- Yritysten vastuu tietojen päivittämisessä
Yritykset vastaavat tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Yrittäjän tulee itse huolehtia tietojen päivittämisestä kohtuullisin väliajoin. Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy ei päivitä yritysten tietoja.
- Jos yritys ei olekaan palveluyritys?
Kun yritys ei täytä palveluyrityksen määritelmää, yrityksen tiedot tullaan julkaisemaan Yrityshakemistossa osoitteessa www.kopteri.net/yrityshakemisto
- Lisätietoja Palveluhakemistosta:
Anne Värilä, toimistosihteeri, puh. 03 5213 5107, anne.varila@yrityssastamala.fi.

Tutustu palveluun osoitteessa www.palveluhakemisto.sastamala.fi, myös sastamala.fi portaalista on suora pääsy palvelulistauksiin kohdasta