Ajankohtaista

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) varoittaa kaupparekisterin asiakkaita uusista huijauslaskuista, joita voi erehtyä pitämään virallisen European Business Registerin lähettäminä.
Eduskunta hyväksyi 9.12.2016 hallituksen esityksen yrittäjävähennystä koskevaksi lainsäädännöksi. ​Yrittäjävähennys asettaa erilaiset yritysmuodot verotuksessa enemmän samalle viivalle. – Se on tasavertaisuuskysymys ja hyödyttää erityisesti kaikkein pienimpiä yrityksiä, toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen Suomen Yrittäjistä sanoo.
Pirkanmaan Yrittäjien syyskokous valitsi uuden hallituksen jäsenet torstaina 8. joulukuuta. Vastavalittu hallitus aloittaa työskentelyn heti vuodenvaihteen jälkeen. Hallituskoon uudistamisen myötä järjestön toiminta on tulevaisuudessa entistä avoimempaa ja selkeämpää.
Lakineuvontaa jatkossa myös iltaisin - "Lisäämme neuvontaresursseja, luomme asiakirjapankin ja pidennämme palveluaikoja"
Ely-keskukset ja Leader-ryhmät ovat myöntäneet kuluvalla rahoituskaudella noin 223 miljoonaa euroa maaseudun yritys- ja hanketukiin.
​”Pk-yritykset voivat katsoa rohkeasti ja luottavaisesti tulevaisuuteen.” Näin sanoo pk-yritysbarometria julkaisevan Talenom Oyj:n toimitusjohtaja Harri Tahkola.
Huijari vaihtoi eristysfirmaa pyörittävän Yrjön yrityksen yhteystiedot paperisella muutosilmoituksella ja väärennetyllä nimikirjoituksella. Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) joutuu pohtimaan paperisista muutosilmoituksista luopumista huijausten vuoksi.
Oikeusministeriö selvittää parhaillaan kyselyllä, millaiset yrittäjien näkemykset ovat toukokuussa 2018 voimaan astuvasta EU:n tietosuoja-asetuksesta.
– Suomalaista kuntasosialismia on aika alkaa purkaa ja avata tilaa yrittäjille. Se säästää veronmaksajien rahaa, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.
Aluehallintovirasto tutkii kirjeitä lähettäneen yrityksen toimia.
RSS ATOM