Ajankohtaista

Ely-keskukset ja Leader-ryhmät ovat myöntäneet kuluvalla rahoituskaudella noin 223 miljoonaa euroa maaseudun yritys- ja hanketukiin.
​”Pk-yritykset voivat katsoa rohkeasti ja luottavaisesti tulevaisuuteen.” Näin sanoo pk-yritysbarometria julkaisevan Talenom Oyj:n toimitusjohtaja Harri Tahkola.
Huijari vaihtoi eristysfirmaa pyörittävän Yrjön yrityksen yhteystiedot paperisella muutosilmoituksella ja väärennetyllä nimikirjoituksella. Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) joutuu pohtimaan paperisista muutosilmoituksista luopumista huijausten vuoksi.
Oikeusministeriö selvittää parhaillaan kyselyllä, millaiset yrittäjien näkemykset ovat toukokuussa 2018 voimaan astuvasta EU:n tietosuoja-asetuksesta.
– Suomalaista kuntasosialismia on aika alkaa purkaa ja avata tilaa yrittäjille. Se säästää veronmaksajien rahaa, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.
Aluehallintovirasto tutkii kirjeitä lähettäneen yrityksen toimia.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun vastausaika päättyi lokakuussa. Määräaikaan mennessä vastauksia saatiin kaikkiaan 17 kunnasta, joten vastausten määrää voidaan pitää hyvänä. Kilpailu kokonaisuudessaan sai runsaasti kiinnostusta. Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan liitto käyvät saapuneet vastaukset läpi loppuvuoden aikana ja valitsevat voittajan, joka julkistetaan 18. tammikuuta 2017 järjestettävässä Elinvoima-sarjan seminaarissa Tampereella.
29.10. järjestetyssä Punkalaitumen Yrittäjien 80-vuotisjuhlassa jaettiin huomionosoitukset pitkään jatkuneesta yrittäjätoiminnasta Aulis Jokiniemelle Yrittäjäristin Timanttiristi, Sami Uutolle kultainen Yrittäjäristi ja Tuula Vataselle hopeinen Yrittäjäristi. Pitkäaikaisesta yrittäjäurasta palkittiin Aulis Ääri kunniakirjalla. Suomen Yrittäjien hopeisen ansiomerkin sai yhdistyksen sihteeri Aki Mikkola.
Punkalaitumen Vuoden 2016 Yrittäjät ovat Mirja Nieminen ja Jari Honkala/ Kuljetus- ja vapaa-aikapalvelut Nieminen & Honkala.
Punkalaitumen Yrittäjät ry viettää 80-vuotisjuhliaan 29.10.2016 Punkalaitumen Myllypirtillä. Tilaisuudessa julkistetaan myös Vuoden Yrittäjä.
RSS ATOM