Ajankohtaista

Ilmaiset virustorjuntaohjelmistot ovat hyvä tapa suojata tietokone silloin, kun maksullinen vaihtoehto ei tunnu houkuttelevalta ajatukselta. Ilmaisellakin virustutkalla voi suojautua vaarallisilta haittaohjelmilta.
Kalaneuvos-tuotemerkistä tunnettu Hukkasen yrittäjäperhe on onnistunut nelinkertaistamaan tuloksensa vuodessa.
EU:n tietosuoja-asetuksen soveltaminen alkaa ensi vuoden toukokuussa. Henkilötietojen käsittelyvaatimukset tiukentuvat, avoimuus lisääntyy ja tietojen väärinkäytöstä voidaan määrätä sakko.
Suomen Yrittäjien mielestä yritystuista voi karsia. "Aika merkittävästikin. Olemme esittäneet hallitukselle listan yritystuista, joihin ei ole mielestämme tarvetta. Suurin säästöpotentiaali on energiatuissa ja merenkulun matkustajaliikenteen tuissa", Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoi Yrittäjäsanomille perjantaina.
Yrittäjät.fi:ssä kerrottiin uudenlaisista huijauspuheluista keskiviikkona. Pyysimme yrittäjiä kertomaan kokemuksiaan "can you hear me" –tyyppisistä puheluista. Saimme kymmeniä yhteydenottoja.
Suomen Yrittäjien asiantuntijat käyvät kuultavina eduskunnan valiokunnissa ja antavat kirjallisia lausuntoja jo siinä vaiheessa, kun hallituksen lakiesityksiä vasta suunnitellaan. Tässä poimintoja tuoreimmista lausunnoista, mukana muun muassa lausunnot konkurssilain muutosesitykssestä, yritysverotuksen asiantuntijatyöryhmän raportista sekä työvoima- ja yrityspalvelu- ja työelämäkokeilusta.
Europolin vetämä kampanja tarjoaa kymmeniä ohjelmia, joilla tiedossa olevat kiristyshaittaohjelmat voi purkaa tietokoneelta.
Irtisanomislomake paljastuu markkinointisopimukseksi, jonka palvelu maksaa tapauksista riippuen 5000–8000 euroa.
Uusi maksupalvelulaki edellyttää kauppiailta ja myyjiltä vahvaa asiakkaan tunnistamista tai vastuu huijaustapauksissa jää yrittäjän maksettavaksi. Toisaalta uusi laki alentaa korttimaksamisen kuluja myös kauppiaalta.
Verkko-operaattori AT&T:n tuore tutkimus osoittaa, että monet yritykset eivät suojaa tietojaan tehokkaasti. Jopa puolella yrityksistä on vanhentunut suojaus.
RSS ATOM