Ajankohtaista

Yhä useampi tekee työuransa yrittäjänä tai pienessä yrityksessä. Siksi on tärkeää, että opiskelijat saavat tietoa yrittäjyydestä ja asiakasosaamisesta. Nyt tätä tietoutta on tarjolla SASKY koulutuskuntayhtymän opettajille.
Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.
Yrityksen kauppaama satojen eurojen hintainen laskujen irtisanomispalvelu ei ole välttämätön, sanoo Suomen Yrittäjien lainsäädäntöasioiden päällikkö.
Uusin Android-haittaohjelma varastaa tietoja ja ottaa käyttöön kiristysohjelmia. Tutkijoiden mukaan kyseessä on pisimmälle kehitetty Android-käyttöjärjestelmää koskeva haittaohjelma tähän mennessä.
Uusia huijauslaskuja on taas liikkeellä. Suomen Yrittäjiin on tullut yhteydenottoja OfficeSmart-huijauslaskuista.
BioGTS Oy toimittaa Punkalaitumen Bioenergiayhtiö Oy:lle modernin biokaasulaitoksen, jonka vuosittainen käsittelykapasiteetti on n. 10 000 t maatalouden biomassoja ja elintarviketeollisuuden sivuvirtoja.
Yrittäjille on viime päivinä tullut huijauslaskuja verkkotunnuksen rekisteröinnistä.
Suomen Yrittäjien asiantuntijat käyvät kuultavina eduskunnan valiokunnissa ja antavat kirjallisia lausuntoja jo siinä vaiheessa, kun hallituksen lakiesityksiä vasta suunnitellaan. Tässä poimintoja tuoreimmista lausunnoista, mukana muun muassa lausunnot EU-sääntelyn toimivuudesta ja työvoima- ja yrityspalveluista.
Tuoreen barometrin mukaan pk-yritykset jatkoivat erinomaista kasvuaan maaliskuussa. Yritysten liikevaihto oli maaliskuussa 12,1 % parempi kuin edellisvuonna.
Suomen Yrittäjien jäsenet saavat nyt käyttöönsä ilmaisen nettinumeropalvelun. SY on tehnyt sopimuksen Asiakastieto Oy:n kanssa, joka tarjoaa numeropalvelun ja muitakin palveluja Yrittäjien jäsenille.
RSS ATOM