Ajankohtaista

Uusi laki parantaa liikesalaisuuksien suojaa. Lakiin tulee selkeät säännökset siitä, mikä liikesalaisuus on ja milloin sen hankkiminen, käyttäminen tai ilmaiseminen ei ole sallittua.
Hallitus esittää, että tulorekisteri otetaan käyttöön vuonna 2019.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta 2018 -kilpailu käynnistyi maanantaina. Kilpailun tarkoitus on kannustaa kuntia elinvoimatekijöidensä kehittämiseen. Tarkoituksena on myös lisätä kuntien ja yrittäjien välistä vuoropuhelua sekä yhteistyötä.
Peitetarinan varjolla tavaraa tilaavat ammattirikolliset ovat laajentaneet toimintaansa pääkaupunkiseudulla.
Pienet ja keskisuuret yritykset eivät odota suuria seuraavan vuoden suhdannekehityksestä. Vaikka talous kasvaa reippaasti, pk-yritysten odotukset suhdanteista paranivat keväästä vain hieman. Vienti on kasvanut, mutta talouskasvu on pääasiassa yksityisen kulutuksen ja investointien varassa, kertoo 11.9. julkaistu Pk-yritysbarometri.
Suomalaisiin yrityksiin on viikonloppuna tullut kiinalaisia huijaussähköposteja, joissa koetetaan saada yrityksiä rekisteröimään niiden ”kaappausuhan alla oleva” nettisivujen nimi myös Aasiassa.
Kauppalantalo, vanha valtuustosali, Puistokatu 10 SASTAMALA. Tilaisuus on maksuton.
Yhä useampi tekee työuransa yrittäjänä tai pienessä yrityksessä. Siksi on tärkeää, että opiskelijat saavat tietoa yrittäjyydestä ja asiakasosaamisesta. Nyt tätä tietoutta on tarjolla SASKY koulutuskuntayhtymän opettajille.
Asiakirjapankista jäsenet voivat tallentaa käyttöönsä maksuttomasti laajan valikoiman asiakirja- ja sopimusmalleja.
Yrityksen kauppaama satojen eurojen hintainen laskujen irtisanomispalvelu ei ole välttämätön, sanoo Suomen Yrittäjien lainsäädäntöasioiden päällikkö.
RSS ATOM