Ajankohtaista

On hienoa, että järjestö näkee muutoksen tarpeen. Siinä tiivistetysti yrittäjäjärjestön aloittaman kehittämisohjelman saama vastaanotto neuvottelupäivillä.
Suomalaistalouksista keskimäärin 86 prosentilla on Internet-yhteys.
Kolmasosa suomalaisista pienyrittäjistä on ollut mukana toteuttamassa kotisivuja tai on tehnyt ne itse. Yli 50 prosenttia tekisi tarvittaessa yrityksensä tai yhdistyksensä kotisivut itse tai pyytäisi tuttua ihmistä tekemään sivut.
Pirkanmaan Yrittäjien, Finnveran Tampereen aluekonttorin sekä Pirkanmaan ELY-keskuksen teettämän pk-yritysbarometrin mukaan suomalaisten pk-yritysten odotukset suhdanteiden ja oman liiketoiminnan kehityksestä ovat tasaantuneet viime vuoden jyrkän nousun jälkeen. Yritykset arvioivat alkaneen vuoden olevan liiketoiminnalle suhteellisen hyvän, mutta talouskasvun ei uskota enää kiihtyvän. Pirkanmaalla kyselyyn vastasi 589 ja koko maassa 3900 pk-yritystä.
Punkalaitumen Yrittäjät ry:n hallitus kokoontui 14.2. ja päätti mm. seuraavista asioista:
Suomen Yrittäjien ensimmäinen jäsenuutiskirje lähetettiin 9.2.
Punkalaitumen kunta ja paikalliset yrittäjäjärjestöt ottivat ensimmäisiä askeleita hiipuneen yhteydenpidon ja vuoropuhelun uudelleen käynnistämiseksi. Kunta kutsui yrittäjät keskustelemaan ajankohtaisista elinkeinoasioista ravintola Trioon viime viikon keskiviikkona. – Jatkossa kunnan ja yrittäjien tapaamisia on tarkoitus järjestää pari kertaa vuodessa, totesivat kunnanjohtaja Antero Alenius ja Punkalaitumen Yrittäjien puheenjohtaja Martti Mölsä.
Taloussanomat tutki Suomen arvostetuimpia ammatteja. Yrittäjä on listan kärkipäässä.
Pirkanmaan eBuusti tarjoaa vetoapua muun muassa sähköisen liiketoiminnan aloittamisessa, kehittämisessä ja verkkoliiketoiminnan avaamisessa. Sähköisen liiketoiminnan kehittäminen on osoittautunut todella suosituksi tavaksi kehittää liiketoimintaa. Viime vuonna eBuustin järjestämiin koulutuksiin ja infotilaisuuksiin osallistui yli 500 henkeä.
Maksuttoman Perustayritys.fi-palvelun kautta yrityksen perustaja voi hoitaa viranomaisilmoitusten lisäksi myös yksityisten palveluiden sopimisen. – Yrityksen voi perustaa yhdellä istumalla, kun perustajan on aiemmin pitänyt täyttää kymmeniä eri lomakkeita, joissa kysellään samoja tietoja, sanoo Perusta Yritys Suomi Oy:n toimitusjohtaja Juha Rantanen.
RSS ATOM