Ajankohtaista

Suomen Yrittäjien ensimmäinen jäsenuutiskirje lähetettiin 9.2.
Punkalaitumen kunta ja paikalliset yrittäjäjärjestöt ottivat ensimmäisiä askeleita hiipuneen yhteydenpidon ja vuoropuhelun uudelleen käynnistämiseksi. Kunta kutsui yrittäjät keskustelemaan ajankohtaisista elinkeinoasioista ravintola Trioon viime viikon keskiviikkona. – Jatkossa kunnan ja yrittäjien tapaamisia on tarkoitus järjestää pari kertaa vuodessa, totesivat kunnanjohtaja Antero Alenius ja Punkalaitumen Yrittäjien puheenjohtaja Martti Mölsä.
Taloussanomat tutki Suomen arvostetuimpia ammatteja. Yrittäjä on listan kärkipäässä.
Pirkanmaan eBuusti tarjoaa vetoapua muun muassa sähköisen liiketoiminnan aloittamisessa, kehittämisessä ja verkkoliiketoiminnan avaamisessa. Sähköisen liiketoiminnan kehittäminen on osoittautunut todella suosituksi tavaksi kehittää liiketoimintaa. Viime vuonna eBuustin järjestämiin koulutuksiin ja infotilaisuuksiin osallistui yli 500 henkeä.
Maksuttoman Perustayritys.fi-palvelun kautta yrityksen perustaja voi hoitaa viranomaisilmoitusten lisäksi myös yksityisten palveluiden sopimisen. – Yrityksen voi perustaa yhdellä istumalla, kun perustajan on aiemmin pitänyt täyttää kymmeniä eri lomakkeita, joissa kysellään samoja tietoja, sanoo Perusta Yritys Suomi Oy:n toimitusjohtaja Juha Rantanen.
- Mikä on palveluhakemisto? Palveluhakemisto on seudullinen kuluttajille suunnattu palveluyritysten rekisteri. Palveluhakemistosta löytyvät Sastamalan ja Punkalaitumen palveluyritykset.
RSS ATOM