Ajankohtaista

Harmaan talouden torjuntayksikön palveluiden avulla viranomaistahot voivat selvittää muun muassa kuinka asiakkaiden verovelvoitteet on hoidettu.
Mökkeilyn talousvaikutukset ovat työ- ja elinkeinoministeriön teettämän tuoreen selvityksen mukaan huomattavasti suuremmat kuin tähän asti on arvioitu.
Punkalaitumella vietettiin viime viikonloppuna matkailukauden avajaisia. Viime kesänä alkanut matkailuyrittäjien yhteistyö saa jatkoa tänäkin kesänä, ja yrittäjät uskovat kävijämäärien nousevan viime vuodesta.
Kuntoliikuntaliiton lanseeraama Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailu on käynnissä 1.4.- 30.9.2011.
Suomen Yrittäjät ja Suomen Kuntaliitto ovat päättäneet tiivistää yhteistyötään yrittäjyyden edistämisessä. Järjestöjen kannanoton mukaan yrittäjyys on talouden perusta ja hyvinvoinnin lähde. Asiakaslähtöinen ja tehokas julkinen sektori tukee yrittäjyyttä sekä parantaa kansantalouden kilpailukykyä. Siksi kunnat ovat yrityksille luontainen paikallinen yhteistyökumppani.
Pirkanmaan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Jari Jokilampi ja puheenjohtaja Mauri Kivistö luovuttivat 10.5. 10 184 euron shekin Tampereen yliopistolle koulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen. Lahjoituksen vastaanotti yliopiston rehtori Kaija Holli.
Liki puolet Pirkanmaan yrityksistä, eli 43 prosenttia, arvioi palkkaavansa tänä vuonna enemmän henkilöstöä kuin vuonna 2010.
Tilastokeskuksen mukaan aloittaneiden yritysten määrä lisääntyi 1,4 prosenttia vuoden 2010 lopussa edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.
Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy aloittaa viikottaisen päivystyksen Punkalaitumella. Yrityspalvelun edustaja on tavattavissa Punkalaitumen kunnantalolla tiistaisin klo 9-12. Palvelu aloitetaan ti 3.5. ja siitä eteenpäin Yrityspalvelun henkilö on tavattavissa joka tiistai samaan aikaan.
Pirkanmaalaisista yrittäjäehdokkaista kahdeksan raivasi tiensä läpi eduskuntaan sunnuntain vaaleissa. Pirkanmaan 18 kansanedustajasta 8 on uusia.
RSS ATOM