Ajankohtaista

Elinkeinopolitiikka ei ole oikea säästökohde
Pirkanmaan Yrittäjät ry on aloittanut uuden yritystoiminnan kehittämishankkeen, joka parantaa maaseutu- ja kaupunkiyritysten välistä yhteistyötä.
Punkalaitumen Yrittäjien järjestämään tapahtumaan Laitumen Y-ajot osallistui 10 autokuntaa.
Harmaan talouden torjuntayksikön palveluiden avulla viranomaistahot voivat selvittää muun muassa kuinka asiakkaiden verovelvoitteet on hoidettu.
Mökkeilyn talousvaikutukset ovat työ- ja elinkeinoministeriön teettämän tuoreen selvityksen mukaan huomattavasti suuremmat kuin tähän asti on arvioitu.
Punkalaitumella vietettiin viime viikonloppuna matkailukauden avajaisia. Viime kesänä alkanut matkailuyrittäjien yhteistyö saa jatkoa tänäkin kesänä, ja yrittäjät uskovat kävijämäärien nousevan viime vuodesta.
Kuntoliikuntaliiton lanseeraama Suomen Aktiivisin Työpaikka -kilpailu on käynnissä 1.4.- 30.9.2011.
Suomen Yrittäjät ja Suomen Kuntaliitto ovat päättäneet tiivistää yhteistyötään yrittäjyyden edistämisessä. Järjestöjen kannanoton mukaan yrittäjyys on talouden perusta ja hyvinvoinnin lähde. Asiakaslähtöinen ja tehokas julkinen sektori tukee yrittäjyyttä sekä parantaa kansantalouden kilpailukykyä. Siksi kunnat ovat yrityksille luontainen paikallinen yhteistyökumppani.
Pirkanmaan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja Jari Jokilampi ja puheenjohtaja Mauri Kivistö luovuttivat 10.5. 10 184 euron shekin Tampereen yliopistolle koulutuksen ja tutkimuksen kehittämiseen. Lahjoituksen vastaanotti yliopiston rehtori Kaija Holli.
Liki puolet Pirkanmaan yrityksistä, eli 43 prosenttia, arvioi palkkaavansa tänä vuonna enemmän henkilöstöä kuin vuonna 2010.
RSS ATOM