Ajankohtaista

Keväällä perustetun Pirkanmaan Yrittäjien turvallisuustoimikunnan tavoitteena on yrittäjien, viranomaistahojen ja kuntien välisen yhteistyön kohentaminen.Turvallisuustoimikunta pyrkii yrittäjien turvallisuustietouden lisäämiseen sekä minimoimaan yrittäjien turvallisuusriskejä muun muassa ennakoimalla.
Raamitupossa kaavaillut pakolliset koulutuspäivät uhkaavat käydä pienyrittäjän kukkarolle todella kalliiksi.
EU:n komissio on tehnyt aloitteita, joilla halutaan edistää vastuullisuutta yritystoiminnassa. Komissio julkisti erilaisia osakokonaisuuksia sisältävän paketin 25.10.2011.
Punkalaitumen Vuoden 2011 Yrittäjäksi valittiin Hanna-Riitta ja Sakari Pärssinen. Perusteluina valitsemiselle on, että yrittäjäpariskunta on ansioitunut ja toiminnallaan osoittautunut esimerkilliseksi toimialansa ja koko yrittäjäkunnan edustajaksi paikkakunnalla. Lisäksi he ovat suorittaneet merkittävän investoinnin ja ovat osoittaneet toiminnassaan luovuutta ja ennakkoluulottomuutta. Punkalaitumen kunta luovutti helmikuussa 2011 Pärssisille Punkalaidun-mitalin tunnustuksena matkailun hyväksi tehdystä työstä.
Pirkanmaan Yrityspörssi on Pirkanmaan alueen uusi yritysmyynti- ja yritysostopalvelu.
Elinkeinopolitiikka ei ole oikea säästökohde
Pirkanmaan Yrittäjät ry on aloittanut uuden yritystoiminnan kehittämishankkeen, joka parantaa maaseutu- ja kaupunkiyritysten välistä yhteistyötä.
Punkalaitumen Yrittäjien järjestämään tapahtumaan Laitumen Y-ajot osallistui 10 autokuntaa.
Harmaan talouden torjuntayksikön palveluiden avulla viranomaistahot voivat selvittää muun muassa kuinka asiakkaiden verovelvoitteet on hoidettu.
Mökkeilyn talousvaikutukset ovat työ- ja elinkeinoministeriön teettämän tuoreen selvityksen mukaan huomattavasti suuremmat kuin tähän asti on arvioitu.
RSS ATOM