Ajankohtaista

Pirkanmaan Yrittäjät ry:n syyskokous valitsi keskiviikkoiltana 30.11. järjestön uudeksi puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle Veikko Kiilin (Puutuote Veikko Kiili Ky) Sastamalasta. Kiili on puusepänalan yrittäjä ja hän toimii aktiivisesti sekä Mouhijärven että Ylöjärven paikallisissa yrittäjäyhdistyksissä. Uusi puheenjohtaja aloittaa kautensa 1.1.2012.
Suomessa ei ole pakkotyötä, eikä myöskään pakkoyrittäjyyttä, kommentoi Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus viime päivien keskustelua niin sanotusta pakkoyrittäjyydestä.
Noin kahden miljoonan palkansaajan laajuinen raamisopimus kahden seuraavan vuoden työehdoista saatiin kursittua kasaan aamuyöllä. Asia ratkesi, kun kuljetusalojen järjestöt pääsivät aamuyöllä sopuun omista sopimuksistaan.
Punkalaitumen Yrittäjät ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin 25.11.2011 Sakari Pärssisen Pungalot mökissä Porttikallion urheilukeskuksessa Punkalaitumella.
Punkalaitumen Yrittäjät järjesti yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjien kanssa ideariihen Punkalaitumen kunnantalon valtuustosalissa 17.11.2011.
Keväällä perustetun Pirkanmaan Yrittäjien turvallisuustoimikunnan tavoitteena on yrittäjien, viranomaistahojen ja kuntien välisen yhteistyön kohentaminen.Turvallisuustoimikunta pyrkii yrittäjien turvallisuustietouden lisäämiseen sekä minimoimaan yrittäjien turvallisuusriskejä muun muassa ennakoimalla.
Raamitupossa kaavaillut pakolliset koulutuspäivät uhkaavat käydä pienyrittäjän kukkarolle todella kalliiksi.
EU:n komissio on tehnyt aloitteita, joilla halutaan edistää vastuullisuutta yritystoiminnassa. Komissio julkisti erilaisia osakokonaisuuksia sisältävän paketin 25.10.2011.
Punkalaitumen Vuoden 2011 Yrittäjäksi valittiin Hanna-Riitta ja Sakari Pärssinen. Perusteluina valitsemiselle on, että yrittäjäpariskunta on ansioitunut ja toiminnallaan osoittautunut esimerkilliseksi toimialansa ja koko yrittäjäkunnan edustajaksi paikkakunnalla. Lisäksi he ovat suorittaneet merkittävän investoinnin ja ovat osoittaneet toiminnassaan luovuutta ja ennakkoluulottomuutta. Punkalaitumen kunta luovutti helmikuussa 2011 Pärssisille Punkalaidun-mitalin tunnustuksena matkailun hyväksi tehdystä työstä.
Pirkanmaan Yrityspörssi on Pirkanmaan alueen uusi yritysmyynti- ja yritysostopalvelu.
RSS ATOM