Ajankohtaista

Pirkanmaan Yrittäjät ry »Etusivu »Tiedottaminen13.1.2012 Pirkanmaan Yrittäjien painopisteet vuonna 2012 Järjestön tuloksellinen toiminta edellyttää vuonna 2012 voimavarojen keskittämistä jäsenten kannalta tärkeimmiksi katsottujen asioiden hoitamiseen. Painopisteissä on otettu huomioon järjestön tavoitteet strategiakaudella 2010 – 2015. Ensi vuodelle on valittu aluejärjestössä neljä tärkeintä asiakokonaisuutta, joihin panostetaan.
Suomen Yrittäjien Facebook-verkkoyhteisö ylitti eilen kirkkaasti 6000 tykkääjän rajapyykin. Jäsenmäärä oli perjantaiaamuna jo 6060. Suomen Yrittäjien verkkosuunnittelija ja SY:n Facebook-sivun ”äiti” Päivi Kankaro on suuresta tykkääjämäärästä innoissaan. – Sivun pyörittäminen on ollut antoisaa, sillä yrittäjät ovat olleet aktiivisesti mukana keskustelemassa. Sosiaalinen media tarjoaa nopean vuorovaikutuskanavan jäseniin ja pyrimme hyödyntämään sitä yhä enemmän viestinnässä ja palautteen saamisessa. Kiitos kaikille aktiivisille keskustelijoille, Kankaro iloitsee. Sy:n Facebook-ryhmä lyö jäsenmäärällään laudalta monet muut suurten organisaatioiden vastaavat yhteisöt. Luku on korkeampi kuin esimerkiksi SDP:llä, Keskustalla ja Kokoomuksella. Myös monet elinkeinoelämän organisaatiot, kuten Kauppakamari, SAK ja PAM jäävät Facebook-ryhmillään yrittäjäyhteisöstä jälkeen. yrittajat.fi toimitus@yrittajat.fi
Jokaisella maalla vientivalttinsa: Puolalla ne ovat... ruumisarkut. Ja nimenomaan seksikkäät ruumisarkut.
Tutustu ensi vuoden tärkeisiin lukuihin. Ne on nyt päivitetty sivuillemme.
Pirkanmaan yritykset ovat selvinneet Euroopan talousmyllerryksestä ainakin vielä tänä vuonna kohtalaisen hyvin. Uusia yrityksiä syntyy entiseen tahtiin ja maakunnan vetovoima on kohdallaan.
Pirkanmaa on nyt kokonaan Yritys-Suomen palvelujen äärellä. Työ- ja elinkeinoministeriö sekä ely-keskus allekirjoittivat keskiviikkona viimeisenä Parkanossa sopimuksen, jonka mukaan Parkanon ja Kihniön yritykset ja yrittäjät pääsevät Suomen kattavaan yrityspalvelujärjestelmään.
Tahallinen laskujen myöhässä maksaminen ja ylipitkät maksuajat ovat kohta historiaa.
Verkkosivujen ja muun sähköisen viestinnän merkitys vahvistuu koko ajan, myös maaseudun yrityksille.
Ylen rahoitus maksetaan jatkossa verorahoista. Suurimmaksi maksumieheksi joutuvat yritykset, kertoo STT.
Suomalaisten yritysten rakennemuutoksesta on puhuttu paljon ja keskustelu nosti jälleen kierroksia raamisopimusta sorvattaessa. Yksi raamisopimuksen lähtökohdistahan oli suomalaisten työpaikkojen turvaaminen. Tilastokeskuksen mukaan uusien työpaikkojen syntyminen lepää vahvasti pienten ja keskisuurten yritysten harteilla. Pk-yritysten työntekijämäärä kasvoi vuosina 2001­­-2010 yli 77 000 henkilöllä, kun taas suuryritysten väkimäärä laski 300:lla. Yli tuhat henkeä työllistävien kohdalla työntekijämäärän pudotus oli lähes 12 000 ja aivan pienimpien eli 1-4 henkilöä työllistävien yritysten työntekijämäärä nousi lähes 30 000:lla. yrittajat.fi toimitus@yrittajat.fi
RSS ATOM