Ajankohtaista

Eduskunnan käsittelyssä on hallituksen esitys, jolla siirrettäisiin työttömyysvakuutusmaksun perintä tapaturmavakuutusyhtiöiltä työttömyysvakuutusrahastolle. Se lisäisi yrittäjien hallinnollista taakkaa.
Suomen Yrittäjien kunnallisvaaliohjelma esiteltiin tänään Kunnallisjohdon seminaarissa.
Pirkanmaan Yrittäjät ry palkitsi tiistai-iltana Tuotantoyhtiö Legendan yrittäjätiimin vuoden luovana yrittäjänä.
Verottaja ottaa vastuun turhista karhukirjeistä. Itella ei tehnyt virhettä.
Osa elinkeinotoiminnan veroilmoituksista meni postilla vääriin laareihin, kertoo Talouselämä.
Pirkanmaan Yrittäjien 24. - 26.4. järjestämän viennin kontaktikisan voitti Erno Syvälahti yrityksestä HappyOrNot Oy. Tuomaristo julkisti voittajan 8.5. iltapäivällä. Syvälahti kuittasi ensimmäisestä sijastaan palkinnoksi 3.000 euroa. Toiseksi kisassa sijoittui Liisa Tyllilä yrityksestä Hiking Travel ja kolmanneksi Mikko Honkala Honkalamedia Oy:stä. Heidät molemmat palkittiin 1.000 euron sekillä.
Sastamalan koulutuskuntayhtymän aikuiskoulutusosaston ja oppisopimustoimiston Pyry IV-hankke jalkautuu punkalaitumelaisiin yrityksiin kesän ja syksyn aikana. Projektikoordinaattorina hankkeessa toimii Marko Härkin.
Siirtymäaika maallikkotilintarkastajien käyttöön osakeyhtiöissä päättyy.
Työ- ja elinkeinoministeriö pohtii parhaillaan tarvetta säätää laki kuitinantovelvollisuudesta, jolloin kuitin tarjoaminen asiakkaalle tuotteen tai palvelun ostamisesta tehtäisiin yrittäjälle pakolliseksi.
Valtioneuvoston liikennepoliittinen selonteko on parhaillaan eduskunnan käsittelyssä. Liikennejärjestelmän kunto ja toimivuus sekä väylä- ja logistiikkaratkaisut ovat erittäin merkittäviä tekijöitä yrityksille, kun ne tekevät investointi- ja sijoittumispäätöksiä.
RSS ATOM