Ajankohtaista

Työ- ja elinkeinoministeriö on toimittanut lausunnolle ehdotuksen, jossa esitetään useita merkittäviä parannuksia yrittäjän ja tämän perheenjäsenen työttömyysturvaan. Yrittäjä tai hänen perheenjäsenensä pääsisi jatkossa nykyistä helpommin työttömyysturvan piiriin, kun yritystoiminta päättyy. Yrittäjän sosiaaliturvaa kehitettäessä juuri työttömyysturvan korjaukset ovat tärkeimmät.
Punkalaitumen Yrittäjät järjestää Laitumen Y-ajot heinäkuun 28. päivä. Viime kesänä järjestetyyn liikennekilpailuun osallistui 10 autokuntaa. Kilpailun tarkoituksena on tehdä tutuksi punkalaitumelaisia yrittäjiä ja yrityksiä. Yrittäjien hallitus valitsee kilpailuun mukaan otettavat yritykset ilmoittautuneiden joukosta 18.6. Yritykset voivat ilmoittautua kilpailuun Punkalaitumen Yrittäjien nettisivuilla. Osallistumismaksu on 100 euroa/yritys.
Sastamalaisessa tehtaassa on luvattu työllistää 35 nuorta, sillä nuorista työntekijöistä on ollut vain hyviä kokemuksia. Pirkanmaan Yrittäjien kampanjan tavoitteena on luoda 2000 uutta työpaikkaa.
Kuntien osuus yhteisöveron tuotosta oli viime vuonna 17 prosenttia suurempi kuin vuonna 2010.
Eduskunnan käsittelyssä on hallituksen esitys, jolla siirrettäisiin työttömyysvakuutusmaksun perintä tapaturmavakuutusyhtiöiltä työttömyysvakuutusrahastolle. Se lisäisi yrittäjien hallinnollista taakkaa.
Suomen Yrittäjien kunnallisvaaliohjelma esiteltiin tänään Kunnallisjohdon seminaarissa.
Pirkanmaan Yrittäjät ry palkitsi tiistai-iltana Tuotantoyhtiö Legendan yrittäjätiimin vuoden luovana yrittäjänä.
Verottaja ottaa vastuun turhista karhukirjeistä. Itella ei tehnyt virhettä.
Osa elinkeinotoiminnan veroilmoituksista meni postilla vääriin laareihin, kertoo Talouselämä.
Pirkanmaan Yrittäjien 24. - 26.4. järjestämän viennin kontaktikisan voitti Erno Syvälahti yrityksestä HappyOrNot Oy. Tuomaristo julkisti voittajan 8.5. iltapäivällä. Syvälahti kuittasi ensimmäisestä sijastaan palkinnoksi 3.000 euroa. Toiseksi kisassa sijoittui Liisa Tyllilä yrityksestä Hiking Travel ja kolmanneksi Mikko Honkala Honkalamedia Oy:stä. Heidät molemmat palkittiin 1.000 euron sekillä.
RSS ATOM