Ajankohtaista

Internetistä löytyy useita laskutusohjelmia, joista osa soveltuu erityisen hyvin yksinyrittäjille.
3.11. Kanteenmaan nuorisoseurantalossa järjestetyssä juhlassa julkistettiin Punkalaitumen vuosisadan yrittäjät. He ovat Emmi Uusi-Kouvo ja Antti-Jussi Pouru.
Sinun kannattaa ladata Yrittäjien uusi mobiilijäsenkortti kännykkääsi. Jäsenedut ja uutiset kulkevat kätevästi mukana - ja vaikkapa varoitukset uusista huijauksista.
Android-puhelimille ja iOS-laitteille ladattavaksi tullut sovellus pitää kirjaa yrityksen talousluvuista ja ennustaa tulevaa.
Tietoturvayhtiö Check Point varoittaa yrityksiä "kybermyrskystä", joka voi aiheuttaa laajaa tuhoa ja voi pahimmassa tapauksessa kaataa internetin.
Yrittäjägallup kertoo, että peräti 70 prosenttia pk-yrittäjistä haluaisi sopia työehdoista henkilöstön kanssa työpaikalla.
Yrittäjien mielestä eilen julkistettu valinnanvapauslakiluonnos antaa hyvän mahdollisuuden uudistaa Suomen sote-järjestelmää. Kunnanlääkärit Kiuruvesi Oy:n yrittäjä korostaa, että heille ei tulla instituutioon, vaan yleislääkäri tuntee hoitamansa ihmiset.
Uusi laki parantaa liikesalaisuuksien suojaa. Lakiin tulee selkeät säännökset siitä, mikä liikesalaisuus on ja milloin sen hankkiminen, käyttäminen tai ilmaiseminen ei ole sallittua.
Hallitus esittää, että tulorekisteri otetaan käyttöön vuonna 2019.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta 2018 -kilpailu käynnistyi maanantaina. Kilpailun tarkoitus on kannustaa kuntia elinvoimatekijöidensä kehittämiseen. Tarkoituksena on myös lisätä kuntien ja yrittäjien välistä vuoropuhelua sekä yhteistyötä.
RSS ATOM