Ajankohtaista

Pirkanmaan Yrittäjät valitsi syyskokouksessaan uudeksi varapuheenjohtajaksi Helena Perälän. Hän on kautta aikojen ensimmäinen nainen aluejärjestön puheenjohtajistossa.
Kansanedustaja Martti Mölsä valittiin edelleen Punkalaitumen Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi.
Julkisuudessa on viimeisen viikon aikana käyty vilkasta keskustelua veronkorotusten mielekkyydestä ja Suomen talouden tilasta. Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus linjaa tiukasti, että uusia veronkorotuksia ei saa enää tulla.
Starttirahalla on iso merkitys yrittäjille, selviää työ- ja elinkeinoministeriön julkaisemasta haastattelututkimuksesta.
Pirkanmaa sai edustuksen Suomen Yrittäjien hallituksen työvaliokuntaan, kun Suomen Yrittäjien hallitus nimesi 13.11.2012 pitämässään kokouksessa työvaliokunnan jäseneksi Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Veikko Kiilin.
Punkalaitumen Vuoden Yrittäjä julkistettiin 2.11.2012 Punkalaitumen kunnantalossa järjestetyssä tilaisuudessa. Lisäksi Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy palkitsi vuoden nuoren punkalaitumelaisen yrittäjän. Vuoden Yrittäjäksi valittiin Mika Kaskenoja ja vuoden nuoreksi yrittäjäksi Laura Jonkka. Tilaisuuden tervehdyssanat lausui Punkalaitumen Yrittäjien puheenjohtaja Martti Mölsä ja Pirkanmaan Yrittäjien terveiset juhlaan toi toimitusjohtaja Jari Jokilampi. Vuoden yrittäjän esitteli päätoimittaja Juha Aro ja vuoden nuoren yrittäjän palkitsi Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen.
Pirkanmaalla pääsi kuntavaaleissa läpi 257 yrittäjää valtuustoihin maakunnan jokaisessa 22 kunnassa.
Pirkanmaalla on eniten yrittäjävaltuutettuja.
Punkalaitumen uuteen valtuustoon tuli valituksi viisi Punkalaitumen Yrittäjät ry:n jäsentä.
Lopettaneiden yritysten määrä lisääntyi roimasti.
RSS ATOM