Ajankohtaista

Joka vuosi noin 130 000 yhden hengen yritystä on harhaanjohtavan markkinoinnin kohteena. Nyt Suomeen perustetaan yrityksiin kohdistuvien huijausten vastainen verkosto.
Joulunpyhien aikaan on taas ollut liikenteessä valelaskuja, jokavuotiseen tapaan.
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuottajien eriarvoinen kohtelu herättää ihmetystä.
Finnvera on saanut valtuudet kasvattaa rahoituksen riskinottoaan kansainvälistyvien ja kasvuyritysten sekä aloittavien yritysten osalta.
Huijauksessa ulkomaankauppaa käyvälle yritykselle ilmoitetaan kaapatun sähköpostiosoitteen avulla uusi pankkiyhteys ja tilinumero laskun maksua varten. Tili lopetetaan heti maksusuorituksen saavuttua.
Pirkanmaan Yrittäjät valitsi syyskokouksessaan uudeksi varapuheenjohtajaksi Helena Perälän. Hän on kautta aikojen ensimmäinen nainen aluejärjestön puheenjohtajistossa.
Kansanedustaja Martti Mölsä valittiin edelleen Punkalaitumen Yrittäjät ry:n puheenjohtajaksi.
Julkisuudessa on viimeisen viikon aikana käyty vilkasta keskustelua veronkorotusten mielekkyydestä ja Suomen talouden tilasta. Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus linjaa tiukasti, että uusia veronkorotuksia ei saa enää tulla.
Starttirahalla on iso merkitys yrittäjille, selviää työ- ja elinkeinoministeriön julkaisemasta haastattelututkimuksesta.
Pirkanmaa sai edustuksen Suomen Yrittäjien hallituksen työvaliokuntaan, kun Suomen Yrittäjien hallitus nimesi 13.11.2012 pitämässään kokouksessa työvaliokunnan jäseneksi Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Veikko Kiilin.
RSS ATOM