Ajankohtaista

Suomen Yrittäjät on uudistanut ilmettään ja ottanut käyttöön uuden järjestötunnuksen. Tästä lähtien Suomen Yrittäjät on ytimekkäästi Yrittäjät.
Suomalainen jäykkä byrokratia aiheuttaa yrityksille joutavia kuluja noin 900 miljoonalla eurolla, arvioivat kauppakamarit. Suomalaista kohden liiallisen byrokratian lasku on 160 euroa.
Punkalaitumen Yrittäjien nettisivuilla oli viime vuonna 21 313 eri kävijää.
Punkalaitumen Yrittäjät ry:n jäsenmäärä on pysynyt kuta kuinkin ennallan vuonna 2012. 1.1.2013 päivitetyn jäsenrekisterin mukaan yhdistyksessämme on 102 jäsentä. Vuosi sitten jäseniä oli 107.
Suomeen perustetaan yrityksiin kohdistuvien huijausten vastainen verkosto. Suomen Yrittäjien aloitteesta syntyvä verkosto saa kannatusta myös sosiaalisessa mediassa käydyssä keskustelussa.
Joka vuosi noin 130 000 yhden hengen yritystä on harhaanjohtavan markkinoinnin kohteena. Nyt Suomeen perustetaan yrityksiin kohdistuvien huijausten vastainen verkosto.
Joulunpyhien aikaan on taas ollut liikenteessä valelaskuja, jokavuotiseen tapaan.
Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuottajien eriarvoinen kohtelu herättää ihmetystä.
Finnvera on saanut valtuudet kasvattaa rahoituksen riskinottoaan kansainvälistyvien ja kasvuyritysten sekä aloittavien yritysten osalta.
Huijauksessa ulkomaankauppaa käyvälle yritykselle ilmoitetaan kaapatun sähköpostiosoitteen avulla uusi pankkiyhteys ja tilinumero laskun maksua varten. Tili lopetetaan heti maksusuorituksen saavuttua.
RSS ATOM