Ajankohtaista

Yrityskohtainen sopiminen käyttöön, rakennemuutos verotukseen ja koulutussopimus nuorten työllistymisen parantamiseksi.
Suomalaisten pk-yritysten liikevaihto on kasvanut hyvää vauhtia ja kassassakin on hämmästyttävästi viisi prosenttia enemmän rahaa kuin vuosi sitten.
Suomen Taloushallintoliiton tekemän kyselyn mukaan rahoituksen saatavuuden vaikeutuminen ja rahoituksen hinnan kallistuminen näkyvät pk-yrityksissä.
Yrittäjät ovat aivan keskeisessä asemassa nuorten syrjäytymisongelman poistamiseksi, sanoo Sakari Huovinen.
Yritystukien järkevyys on kovalla koetuksella, sillä miljoonia euroja menee täysin hukkaan. Aiheesta kirjoittavat Alma Median maakuntalehdet.
Suomen Yrittäjät on uudistanut ilmettään ja ottanut käyttöön uuden järjestötunnuksen. Tästä lähtien Suomen Yrittäjät on ytimekkäästi Yrittäjät.
Suomalainen jäykkä byrokratia aiheuttaa yrityksille joutavia kuluja noin 900 miljoonalla eurolla, arvioivat kauppakamarit. Suomalaista kohden liiallisen byrokratian lasku on 160 euroa.
Punkalaitumen Yrittäjien nettisivuilla oli viime vuonna 21 313 eri kävijää.
Punkalaitumen Yrittäjät ry:n jäsenmäärä on pysynyt kuta kuinkin ennallan vuonna 2012. 1.1.2013 päivitetyn jäsenrekisterin mukaan yhdistyksessämme on 102 jäsentä. Vuosi sitten jäseniä oli 107.
Suomeen perustetaan yrityksiin kohdistuvien huijausten vastainen verkosto. Suomen Yrittäjien aloitteesta syntyvä verkosto saa kannatusta myös sosiaalisessa mediassa käydyssä keskustelussa.
RSS ATOM