Ajankohtaista

Suuret kiitokset Punkalaitumen Yrittäjät ry:lle, Naisyrittäjille ja muille yrittäjille saamistani huomionosoituksista Punkalaitumen apteekin avajaisissa. Apteekin avajaiskahvit tarjoillaan 11.4.2013 klo 10-17. Tervetuloa! Tuija Roininen apteekkari Punkalaitumen apteekki Kauppakatu 3B Punkalaidun
Punkalaitumen kunnanhallitus valitsi 2.4. pitämässään kokouksessa Punkalaitumen Yrittäjien hallituksen esittämät henkilöt Punkalaitumen kunnan yrittäjätoimikuntaan.
Punkalaitumen Yrittäjien nettisivuilla vieraili 1017 eri kävijää viikolla 13, joka on uusi viikottaisen kävijämäärän ennätys.
Verkossa leviää pääsiäisen kunniaksi opettavainen tarina, jossa lapsi saa kokea karulla tavalla yrittäjän arjen.
Paljon keskustelua herättäneet veromuutokset astuvat voimaan ensi vuoden alussa.
Yrittäjien osinkoverotus säilyy edelleen kevyenä ja pääosin yhdenkertaisena. Hallitus teki 21. maaliskuuta kehysriihessään suuren rakennemuutoksen yritysverotukseen. Verotuksen painopistettä siirrettiin yrityksestä omistajalle, erityisesti pörssiyhtiöiden osakkaille. Yritystoiminnan kannalta tärkeimmät ratkaisut tehtiin yhteisöveroon ja osinkoverotukseen. Uudistuksen jälkeen yrittäjien kokonaisverotus kevenee noin 400 miljoonalla eurolla. Arvonlisäveroa ei nostettu, mutta t&k- kannustimet ja poisto-oikeudet päättyvät jo vuonna 2014.
Kaikkialla ei paineta jarrua taantuman pelossa. Esimerkiksi Punkalaitumella avattiin torstaina pieni, mutta tehokas kauppakeskus. Sen toivotaan olevan yksi askel koko kunnan kehittämiselle.
Yrittäjät antavat roimaa palautetta hallituksen toimille Suomen Yrittäjien Facebook-sivuilla, vaikka kehysriihi on vasta käynnissä.
Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisvastuu esitetään siirrettäväksi kunnilta sosiaali- ja terveydenhuollon eli niin sanotuille sote-alueille.
Järjestäytynyt rikollisuus hyödyntää usein tietoverkkoteknologiaa yrityksiin kohdistuvissa petoksissa.
RSS ATOM