Ajankohtaista

Kuka maksaa yrittäjän palkan, onko yrittäjällä työkavereita, kuinka pitkään hän on lounaalla?
Yrittäjiltä kalastellaan parhaillaan rahaa perusteettomilla laskuilla, joita lähettää Suomen Yritysrekisterikeskus.
Suomen Yrittäjät kannattaa kilpailu- ja kuluttajaviraston toimivallan lisäämistä koskemaan julkisen sektorin toimintaa markkinoilla.
Moni yrittäjä on saanut KTC Finland -perintäyritykseltä aiheettoman maksukehotuksen, kertoo Suomen Yrittäjät. Myös Kauppalehden toimitukseen ja poliisiin on oltu yhteydessä asian vuoksi.
Hallituspuolueiden puheenjohtajat ovat yksimielisesti sopineet tarkistuksista lainsäädännön valmistelun lähtökohdiksi yhteisö- ja osinkoverouudistuksen osalta, kertoo valtioneuvoston viestintäosasto.
Suuret kiitokset Punkalaitumen Yrittäjät ry:lle, Naisyrittäjille ja muille yrittäjille saamistani huomionosoituksista Punkalaitumen apteekin avajaisissa. Apteekin avajaiskahvit tarjoillaan 11.4.2013 klo 10-17. Tervetuloa! Tuija Roininen apteekkari Punkalaitumen apteekki Kauppakatu 3B Punkalaidun
Punkalaitumen kunnanhallitus valitsi 2.4. pitämässään kokouksessa Punkalaitumen Yrittäjien hallituksen esittämät henkilöt Punkalaitumen kunnan yrittäjätoimikuntaan.
Punkalaitumen Yrittäjien nettisivuilla vieraili 1017 eri kävijää viikolla 13, joka on uusi viikottaisen kävijämäärän ennätys.
Verkossa leviää pääsiäisen kunniaksi opettavainen tarina, jossa lapsi saa kokea karulla tavalla yrittäjän arjen.
Paljon keskustelua herättäneet veromuutokset astuvat voimaan ensi vuoden alussa.
RSS ATOM