Ajankohtaista

Paljon kohuttuun osinkoverotukseen on jälleen tulossa muutos, kirjoittaa Helsingin Sanomat.
Vuodenvaihteessa jäsenmäärä oli 102. Kuluvan vuoden aikana Punkalaitumen Yrittäjät ry:n jäseneksi on liittynyt 4 yrittäjää.
Suomen Yrittäjät on ehdottanut, että arvonlisäverokannan nousun rasitteita pienyrittäjille tulisi kompensoida nostamalla niin sanottu perusvähennys 22 500 eurosta 50 000 euroon.
Punkalaitumen kunnan yrittäjätoimikunta on kokouksessaan 24.6.2013 päättänyt järjestää alkusyksyn 2013 aikana kierroksen yrittäjäkahvitilaisuuksia.
Pirkanmaan Yrittäjät ja Ammattiliitto Pro ovat käynnistäneet kevään aikana yhteistyön Pirkanmaalla. Yhteistyö pilotoidaan kesän aikana kolmessa kaupungissa Pirkanmaalla: Nokialla, Ylöjärvellä ja Valkeakoskella.
Suomen pk-yritykset palkkaavat tänä vuonna 10 000 kesätyöntekijää enemmän kuin viime vuonna — yhteensä reilu 80 000 kesätyöläistä. Asia käy ilmi Suomen Yrittäjien jäsenilleen tekemästä kyselystä.
Yrityksiltä perittävissä palvelumaksuissa on huomattavia eroja eri pankkien välillä. Asia käy ilmi Suomen Yrittäjien tekemästä selvityksestä. Edullisimmissa pankeissa kustannukset ovat useita kymmeniä prosentteja pienemmät kuin kalleimmissa pankeissa.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) myöntää valtakunnallisesti toimiluvat perintätoiminnan harjoittamiseen.
Vuoden alusta voimaan tulleen nuorisotakuun toimet eivät näy vielä nuorisotyöttömyysluvuissa. Nuorten työllistämiseen ja oppisopimuskoulutukseen saatava taloudellinen tuki työnantajalle kasvaa.
Pirkanmaalla viime keväänä käynnistetty kampanja nuorten työllistämisen edistämiseksi on laajentunut valtakunnalliselle tasolle: mukaan ovat lähteneet myös Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi ja Lappi.
RSS ATOM