Ajankohtaista

Pirkanmaan Yrittäjät ry ja Aamulehti ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Pirkanmaan Yrittäjien uutisia ja tarinoita yrittämisestä on nyt nähtävillä Aamulehden digilehden yhteydessä.
Pienten ja keskisuurten yritysten lähiajan suhdanneodotukset koko maassa ovat lähes viime syksyn tasolla. Pirkanmaan alueella suhdannenäkymiä kuvaava saldoluku +37 on sama kuin viime syksynä. Alueen pk-yrityksistä suhdanteiden paranemista odottaa 46 prosenttia ja huononemista vain 8 prosenttia. Suhdanteiden ennallaan pysymistä ennakoi hieman useampi kuin syksyllä.
Vanha tuttu huijauskirjeiden ja valelaskujen lähettäjä EBN European Business Number on taas ottanut Suomen kohteekseen. Yrittäjät eri puolilta Suomea ovat ottaneet yhteyttä Suomen Yrittäjiin.
Suomen Yrittäjien valiokuntiin on valittu Pirkanmaan Yrittäjien edustajina:
Uuden työolobarometrin mukaan erityisesti pienissä yrityksissä työnantajan ja työntekijöiden välit ovat avoimet ja luottamukselliset.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta palkittiin keskiviikkona 17. tammikuuta Lempäälän Ideaparkissa. Voittajaksi parhailla pisteillä ylsi Ylöjärven kaupunki. Voittajakunta saa vuoden ajan käyttää Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta -nimikettä.
Vuosi 2018 tuo mukanaan useita muutoksia. Listasimme niistä keskeisimpiä.
Pirkanmaan Yrittäjät on solminut seitsemän työterveyspalveluita tuottavan toimijan kanssa puitesopimuksen madaltaakseen jäsenyrittäjiensä työterveyspalveluiden käyttöönoton kynnystä.
Pirkanmaan Yrittäjät ry:n syyskokous valitsi 30. marraskuuta järjestön uudeksi puheenjohtajaksi Medi-Pirkka Oy:n toimitusjohtaja Janne Vuorisen Tampereelta. Hän aloittaa luottamustehtävässään 1. tammikuuta 2018.
24.11.2017 pidetyssä Punkalaitumen Yrittäjien syyskokouksessa erovuorossa olleen Markku Takun tilalle yrittäjien hallitukseen valittiin Mari Pohjala. Muut erovuorossa olleet hallituksen jäsenet valittiin uudelleen hallitukseen. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Laura Jonkka.
RSS ATOM