Ajankohtaista

Pirkanmaan Yrittäjät on solminut seitsemän työterveyspalveluita tuottavan toimijan kanssa puitesopimuksen madaltaakseen jäsenyrittäjiensä työterveyspalveluiden käyttöönoton kynnystä.
Pirkanmaan Yrittäjät ry:n syyskokous valitsi 30. marraskuuta järjestön uudeksi puheenjohtajaksi Medi-Pirkka Oy:n toimitusjohtaja Janne Vuorisen Tampereelta. Hän aloittaa luottamustehtävässään 1. tammikuuta 2018.
24.11.2017 pidetyssä Punkalaitumen Yrittäjien syyskokouksessa erovuorossa olleen Markku Takun tilalle yrittäjien hallitukseen valittiin Mari Pohjala. Muut erovuorossa olleet hallituksen jäsenet valittiin uudelleen hallitukseen. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Laura Jonkka.
Monet yrittäjät ovat viime päivinä saaneet Fast-rahoitukselta tekstiviestejä, joista on voinut tulla käsitys, että se on Yrittäjien yhteistyökumppani. Ei ole.
– Yksinyrittäjäverkostossa korostuu vertaistuki. Se, että pääsee muiden yksinyrittäjien kanssa keskustelemaan asioista, moni painii samojen asioiden kanssa, sanoo vimpeliläinen parturi-kampaaja Teija Uitto-Kohonen.
Yrityspuolen huijaustapa on levinnyt yhdistyspuolelle. Pirkanmaan Yrittäjien erään paikallisyhdistyksen uusi puheenjohtaja oli saanut viestin yhdistyksen rahastonhoitajana esiintyneeltä henkilöltä ja pyytänyt rahansiirtoa.
Internetistä löytyy useita laskutusohjelmia, joista osa soveltuu erityisen hyvin yksinyrittäjille.
3.11. Kanteenmaan nuorisoseurantalossa järjestetyssä juhlassa julkistettiin Punkalaitumen vuosisadan yrittäjät. He ovat Emmi Uusi-Kouvo ja Antti-Jussi Pouru.
Sinun kannattaa ladata Yrittäjien uusi mobiilijäsenkortti kännykkääsi. Jäsenedut ja uutiset kulkevat kätevästi mukana - ja vaikkapa varoitukset uusista huijauksista.
Android-puhelimille ja iOS-laitteille ladattavaksi tullut sovellus pitää kirjaa yrityksen talousluvuista ja ennustaa tulevaa.
RSS ATOM