Ajankohtaista

Pienet ja keskisuuret yritykset pitävät kiinni työvoimastaan, vaikka taloustilanne on heikko.
Syyskuun viides päivä on Yrittäjän päivä. Tänä vuonna päivä on erityinen, sillä Pirkanmaan jokaisessa 22 kunnassa kokoontuvat kunnan- ja kaupunginvaltuustot yhdessä yrittäjien kanssa käsittelemään yrittäjyyden edellytysten parantamista ja pohtimaan yritysten menestymisen vaikutusta kuntatalouteen.
Tänä vuonna Yrittäjän päivä 5. syyskuuta on erityinen, sillä yli 200 kunnassa valtuusto ja Suomen Yrittäjien paikallisyhdistykset kokoontuvat käsittelemään yrittäjyyden edellytysten parantamista.
27.8.2013 Punkalaitumella vierailleet Pirkanmaan ELY-keskuksen edustajat suhtautuvat varsin myönteisesti Punkalaitumen tiestön kehittämiseen.
Yritysten tietoturvariskit lisääntyvät tulevaisuudessa, arvioivat it-alan yritykset.
Paljon kohuttuun osinkoverotukseen on jälleen tulossa muutos, kirjoittaa Helsingin Sanomat.
Vuodenvaihteessa jäsenmäärä oli 102. Kuluvan vuoden aikana Punkalaitumen Yrittäjät ry:n jäseneksi on liittynyt 4 yrittäjää.
Suomen Yrittäjät on ehdottanut, että arvonlisäverokannan nousun rasitteita pienyrittäjille tulisi kompensoida nostamalla niin sanottu perusvähennys 22 500 eurosta 50 000 euroon.
Punkalaitumen kunnan yrittäjätoimikunta on kokouksessaan 24.6.2013 päättänyt järjestää alkusyksyn 2013 aikana kierroksen yrittäjäkahvitilaisuuksia.
Pirkanmaan Yrittäjät ja Ammattiliitto Pro ovat käynnistäneet kevään aikana yhteistyön Pirkanmaalla. Yhteistyö pilotoidaan kesän aikana kolmessa kaupungissa Pirkanmaalla: Nokialla, Ylöjärvellä ja Valkeakoskella.
RSS ATOM