Ajankohtaista

Suomen Yrittäjien lakineuvonta on vastaanottanut lukuisia puheluita liittyen Connection Finland -nimisen yrityksen toimintaan.
Euroopan talouden kääntäminen takaisin kasvu-uralle vaatii vahvempia kannusteita yrittäjyyteen.
Turkistarhaus ja eläinlääkintä ovat vahvoja jalkoja, joiden varassa Suomi seisoo. Yllättävääkö? Missä on peliteollisuus?
Työ- ja elinkeinoministeriö käy jatkossa läpi lakiesitysten yritysvaikutuksista tehdyt arviot.
Suomen Yrittäjät on käynnistänyt omistajanvaihdospalvelun, joka tukee yritystään myy-vää yrittäjää, sopivaa yritystä etsivää ostajaa ja heitä auttavia ammattilaisia vauhditta-maan kauppoja kaikkialla Suomessa.
Vuoden Yrittäjä -tilaisuudet ovat yrittäjäyhdistysten juhlavimpia tilaisuuksia. Tänä vuonna palkitsemisjuhlia vietetään Pirkanmaan paikallisyhdistyksissä lokakuun alusta marraskuun loppuun.
Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala teilaa valtiovarainministeriön tiistaina julkaiseman ehdotuksen kuntien tehtävien ja velvoitteiden vähentämiseksi.
Pk-yritysten postilaatikoihin on kolahtanut laskuja, joihin on syytä suhtautua epäillen.
Halvin hinta ja on ratkaisevin kriteeri tuottajan valinnassa.
Budjettiriihessä sovitut yritysverotusta koskevat muutokset keventävät vain osakeyhtiöiden verotusta. Noin puolet maamme pienistä yrityksistä on kuitenkin elinkeinonharjoittajia ja henkilöyhtiöitä, joihin ei sovelleta yhteisöveroa. Kun vain yhteisöveroa on laskettu ja pääomaveroa korotettu, nämä pienyritykset jäävät sivuun kannustavasta verokehityksestä.
RSS ATOM