Ajankohtaista

Vuoden Yrittäjä -tilaisuudet ovat yrittäjäyhdistysten juhlavimpia tilaisuuksia. Tänä vuonna palkitsemisjuhlia vietetään Pirkanmaan paikallisyhdistyksissä lokakuun alusta marraskuun loppuun.
Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala teilaa valtiovarainministeriön tiistaina julkaiseman ehdotuksen kuntien tehtävien ja velvoitteiden vähentämiseksi.
Pk-yritysten postilaatikoihin on kolahtanut laskuja, joihin on syytä suhtautua epäillen.
Halvin hinta ja on ratkaisevin kriteeri tuottajan valinnassa.
Budjettiriihessä sovitut yritysverotusta koskevat muutokset keventävät vain osakeyhtiöiden verotusta. Noin puolet maamme pienistä yrityksistä on kuitenkin elinkeinonharjoittajia ja henkilöyhtiöitä, joihin ei sovelleta yhteisöveroa. Kun vain yhteisöveroa on laskettu ja pääomaveroa korotettu, nämä pienyritykset jäävät sivuun kannustavasta verokehityksestä.
Ensi vuonna alkaa tv- ja radio-ohjelmien sarja, jossa seurataan pk-yritysten arkea. Pelastetaan duunit -hanke kuvaa esimerkkiyritysten kautta muutoksia, joita yrityksen toiminnassa vaaditaan, että ne selviytyisivät paremmin.
Yrityksiin kohdistuvan sääntelyviidakon keventäminen ei ole Suomessa lähtenyt kunnolla käyntiin, sanoo Suomen Yrittäjien johtaja Antti Neimala.
Kunta-alan toimijoitten mielestä kuntien tehtäviä pitää vähentää reilusti. Asia käy ilmi Suomen Yrittäjien tekemästä kyselystä.
Nuorille, työnantajille ja nuorten parissa toimiville aikuisille suunnattu nuorisotakuun viestintäkampanja käynnistyy ensi viikolla.
Harmaa talous - musta tulevaisuus –kampanja kannustaa rehelliseen yrittäjyyteen. Harmaa talous vääristää kilpailua ja hintoja.
RSS ATOM