Ajankohtaista

Yrittäjät ovat kerta kaikkiaan kypsyneet iänikuisiin veronkorotuksiin. Taustalla on huoli koko valtakunnan ostovoiman katoamisesta. Ja kun ostovoima katoaa, pyörät lakkaavat pyörimästä.
Työtä vailla olevien tuet tekevät liian usein joutenolosta kannattavampaa kuin työnteosta.
TE-palveluiden verkkosivusto te-palvelut.fi (entinen www.mol.fi) on uudistunut.
Kuntien tuottavuus on heikentynyt koko 2000-luvun.
Se on rikki nyt (7.11.2013)
Suomen Yrittäjien Facebook-sivu ylitti viime yönä 10 000 tykkääjän maagisen rajapyykin.
Pirkanmaan Yrittäjät ry esitti Lappeenrannassa 18.10.2013 pidetyssä Suomen Yrittäjien liittokokouksessa, että Suomen Yrittäjät ry ryhtyisi toimenpiteisiin, jotta valtionhallinto lopettaisi yrityksillä teettämänsä maksuttoman työn.
Punkalaitumen Vuoden Yrittäjä julkistettiin 1.11.2013 Punkalaitumen kunnantalossa järjestetyssä tilaisuudessa. Lisäksi Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy palkitsi vuoden nuoret punkalaitumelaiset yrittäjät. Vuoden Yrittäjäksi valittiin Sami Ojanen ja vuoden nuoriksi yrittäjäksi Emmi Uusi-Kouvo ja Antti-Jussi Pouru. Tilaisuuden tervehdyssanat lausui Punkalaitumen Yrittäjien puheenjohtaja Martti Mölsä ja Pirkanmaan Yrittäjien terveiset juhlaan toi toimitusjohtaja Jari Jokilampi. Vuoden yrittäjän esitteli päätoimittaja Juha Aro ja vuoden nuoret yrittäjät palkitsi Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen.
Kyberrikollisuus ei ole uhka pelkästään valtioille, vaan tällä hetkellä kyberrikollisuus on suurin uhka myös yritysten toiminnalle.
TEMin yritystukia suunnataan nykyistä enemmän kasvuyrityksille sekä aiempaa riskipitoisempiin ja vaikuttavampiin hankkeisiin. Suuyritystukien kriteerit tiukkenevat.
Nuorten työllistämiseen tarkoitetun Sanssi-kortin suosio on myös kasvussa.
RSS ATOM