Ajankohtaista

Kyberrikollisuus ei ole uhka pelkästään valtioille, vaan tällä hetkellä kyberrikollisuus on suurin uhka myös yritysten toiminnalle.
TEMin yritystukia suunnataan nykyistä enemmän kasvuyrityksille sekä aiempaa riskipitoisempiin ja vaikuttavampiin hankkeisiin. Suuyritystukien kriteerit tiukkenevat.
Nuorten työllistämiseen tarkoitetun Sanssi-kortin suosio on myös kasvussa.
Nord Gear Oy:n toimitusjohtaja Antti Kekki ihmettelee Tampereen kaupungin välinpitämätöntä suhtautumista yrittäjien arjen ongelmiin Aamulehden haastattelussa.
Keskusrikospoliisi tietää rahanpesijöitten iskevän yrityksiin. Pesijät käyttävät ”muuleja”, ja ostavat hyvämaineisia yrityksiä. Valvontaa vaikeuttaa se, että liikkeellä on yhä enemmän myös soluttautujia.
Suomen Yrittäjien lakineuvonta on vastaanottanut lukuisia puheluita liittyen Connection Finland -nimisen yrityksen toimintaan.
Euroopan talouden kääntäminen takaisin kasvu-uralle vaatii vahvempia kannusteita yrittäjyyteen.
Turkistarhaus ja eläinlääkintä ovat vahvoja jalkoja, joiden varassa Suomi seisoo. Yllättävääkö? Missä on peliteollisuus?
Työ- ja elinkeinoministeriö käy jatkossa läpi lakiesitysten yritysvaikutuksista tehdyt arviot.
Suomen Yrittäjät on käynnistänyt omistajanvaihdospalvelun, joka tukee yritystään myy-vää yrittäjää, sopivaa yritystä etsivää ostajaa ja heitä auttavia ammattilaisia vauhditta-maan kauppoja kaikkialla Suomessa.
RSS ATOM