Ajankohtaista

Maan hallitus päätti pistää 50 yli jäänyttä EU-miljoonaa pk-yritysten kehittämiseen ja työllisyyteen.
Yritysverotuksen ensi vuonna voimaan tulevista uudistuksista päätettiin aivan liian myöhään. Veroasiantuntijoiden mukaan myös se, että säännöksiin tehdään suuria muutoksia vielä loka–marraskuussa, on ongelmallista.
Hallituksen lupaukset yrittäjyyttä tukevan yhteisö- ja osinkoverouudistuksen osalta ovat osoittautumassa perättömiksi.
Suomen Yrittäjien mukaan hallituksen rakennepoliittisesta ohjelmasta puuttuvat lisätoimet yritysten kasvun aikaansaamiseksi. - Talouden kasvua luovasta yrittäjyydestä rakenneohjelmassa ei sanota mitään, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus sanoo. Myönteistä on se, että ohjelma mahdollistaa kuntien säästöt ja tuottavuuden kasvun.
Punkalaitumen Yrittäjät ry:n syyskokous valitsi 29.11.2013 kansanedustaja Martti Mölsän edelleen yhdistyksen puheenjohtajaksi. Mölsä on toiminut Punkalaitumen Yrittäjien puheenjohtajana vuodesta 2003 lähtien.
Punkalaitumen Yrittäjien puheenjohtaja, kansanedustaja Martti Mölsä jatkaa Pirkanmaan Yrittäjien hallituksessa. Pirkanmaan Yrittäjät ry:n syyskokous valitsi torstai-iltana 28.11. uuden hallituksen. Nykyinen puheenjohtaja Veikko Kiilin jatkaa tehtävässään. Puheenjohtajakausi on kaksivuotinen.
Patentti- ja rekisterihallituksen yrittäjäasiakkaat ovat saaneet puheluita, joissa soittaja on esittäytynyt soittavansa ”valtakunnallisesta yritysrekisteristä” tai ”yritysrekisteristä” . Soittaja on pyytänyt tarkastamaan hakemistopalvelussa olevat yrityksen tiedot.
Pirkanmaan Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Veikko Kiili jatkaa Suomen Yrittäjien hallituksen työvaliokunnassa ensi kaudella. Pirkanmaata Suomen Yrittäjien hallituksessa edustavat tulevalla kaudella Kiilin lisäksi Olli Salmi ja Kari Varkila.
Yrittäjät ovat kerta kaikkiaan kypsyneet iänikuisiin veronkorotuksiin. Taustalla on huoli koko valtakunnan ostovoiman katoamisesta. Ja kun ostovoima katoaa, pyörät lakkaavat pyörimästä.
Työtä vailla olevien tuet tekevät liian usein joutenolosta kannattavampaa kuin työnteosta.
RSS ATOM