Ajankohtaista

Vuodenvaihde nostaa dieselin hintaa. Se korottaa kustannuksia ja rokottaa suomalaista kilpailukykyä. Eikä se ole ainoa haaste.
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson haluaa selvittää keinoja, joilla voitaisiin estää yritysten välisten maksuaikojen pidentyminen.
Ensi vuosi tuo tullessaan tukun muutoksia verotukseen.
Alle kymmenen hengen mikroyrityksissä työntekijät ovat kaikkein tyytyväisimpiä työaikoihinsa, palkkoihinsa ja esimiehiinsä.
Hallituksen tapa supistaa kestävyysvajetta on kestämätön, sanoo vapaa ekonomisti Roger Wessman.
Maan hallitus päätti pistää 50 yli jäänyttä EU-miljoonaa pk-yritysten kehittämiseen ja työllisyyteen.
Yritysverotuksen ensi vuonna voimaan tulevista uudistuksista päätettiin aivan liian myöhään. Veroasiantuntijoiden mukaan myös se, että säännöksiin tehdään suuria muutoksia vielä loka–marraskuussa, on ongelmallista.
Hallituksen lupaukset yrittäjyyttä tukevan yhteisö- ja osinkoverouudistuksen osalta ovat osoittautumassa perättömiksi.
Suomen Yrittäjien mukaan hallituksen rakennepoliittisesta ohjelmasta puuttuvat lisätoimet yritysten kasvun aikaansaamiseksi. - Talouden kasvua luovasta yrittäjyydestä rakenneohjelmassa ei sanota mitään, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus sanoo. Myönteistä on se, että ohjelma mahdollistaa kuntien säästöt ja tuottavuuden kasvun.
Punkalaitumen Yrittäjät ry:n syyskokous valitsi 29.11.2013 kansanedustaja Martti Mölsän edelleen yhdistyksen puheenjohtajaksi. Mölsä on toiminut Punkalaitumen Yrittäjien puheenjohtajana vuodesta 2003 lähtien.
RSS ATOM