Ajankohtaista

Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus on ottanut Ylen haastattelussa kantaa niin sanottuihin verokeitaisiin.
Pk-yritykset saavat Euroopan unionilta avustusta merkittävästi nykyistä vähemmän EU:n seuraavan budjettikauden aikana. Uusi laki avustuksista astuu voimaan heinäkuussa, ja työ- ja elinkeinoministeriö laatii keväällä avustuspäätöksille tarkemmat raamit.
Maa- ja metsätalousministeriön vuoden vaihteen ennakkotiedon mukaan ns. vapautuvien varojen potista on vielä mahdollista myöntää uusia yritystukia tämän vuoden kesäkuun loppuun saakka.
Pk-yrityksillä näkyy valoa tunnelissa, selviää Taloustutkimuksen Kauppalehdelle tekemästä kyselystä.
Pirkanmaan Yrittäjien tuottama Pirkanmaan Yritysuutiset jatkuu 7.1. alkaen Radio SUNin ja Radio City Tampereen sekä Iskelmän taajuuksilla. Pirkanmaalaisesta yritystoiminnasta ja yrittäjyydestä kertovia uutisointeja lähetetään jokaisena arkipäivänä.
Punkalaitumen Yrittäjien nettisivuilla oli vuonna 2013 yhteensä yli 26 000 eri kävijää. Se on yli 4 700 kävijää enemmän kuin vuonna 2012.
Vuosi 2014 tuo tullessaan tukun muutoksia verotukseen.
Vuodenvaihde nostaa dieselin hintaa. Se korottaa kustannuksia ja rokottaa suomalaista kilpailukykyä. Eikä se ole ainoa haaste.
Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson haluaa selvittää keinoja, joilla voitaisiin estää yritysten välisten maksuaikojen pidentyminen.
Ensi vuosi tuo tullessaan tukun muutoksia verotukseen.
RSS ATOM