Ajankohtaista

Tampereen talousalueella ilmestyvä Pirkanmaan Yrittäjä -lehden lukijatutkimus on valmistunut. Lehti sai lukijoiltaan koko 15 vuoden tarkastelujaksonsa parhaan arvosanan. Kyselyyn vastanneiden mielestä eniten ovat kehittyneet lehden sisällön kiinnostavuus sekä ulkoasu, ajankohtaisuus ja luotettavuus.
Suomen Yrittäjien massiivisen jäsenkampanjan ensimmäinen vaihe on tullut maaliin ja toinen vaihe on parhaillaan käynnissä.
Europarlamentin läpäissyt uusi hankintalaki saattaa aukaista paremmat väylät pk-yrityksille päästä osingoille julkisissa hankinnoissa.
Vastaisuudessa kunnat ja valtio voivat ottaa hinnan ohella kilpailutuksessa huomioon myös sosiaaliset tai ympäristöperusteet.
Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala pitää terveydenhoitolain uudistusta varoittavana esimerkkinä siitä, mihin pahimmillaan sääntelyinto voi johtaa.
Valtio rahoittaa tänä vuonna 54 miljardin euron budjetistaan yli seitsemän miljardia velalla.
Pk-yrityksillä näkyy valoa tunnelissa, selviää Taloustutkimuksen Kauppalehdelle tekemästä kyselystä.
Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus on ottanut Ylen haastattelussa kantaa niin sanottuihin verokeitaisiin.
Pk-yritykset saavat Euroopan unionilta avustusta merkittävästi nykyistä vähemmän EU:n seuraavan budjettikauden aikana. Uusi laki avustuksista astuu voimaan heinäkuussa, ja työ- ja elinkeinoministeriö laatii keväällä avustuspäätöksille tarkemmat raamit.
Maa- ja metsätalousministeriön vuoden vaihteen ennakkotiedon mukaan ns. vapautuvien varojen potista on vielä mahdollista myöntää uusia yritystukia tämän vuoden kesäkuun loppuun saakka.
RSS ATOM