Ajankohtaista

Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala pitää terveydenhoitolain uudistusta varoittavana esimerkkinä siitä, mihin pahimmillaan sääntelyinto voi johtaa.
Valtio rahoittaa tänä vuonna 54 miljardin euron budjetistaan yli seitsemän miljardia velalla.
Pk-yrityksillä näkyy valoa tunnelissa, selviää Taloustutkimuksen Kauppalehdelle tekemästä kyselystä.
Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus on ottanut Ylen haastattelussa kantaa niin sanottuihin verokeitaisiin.
Pk-yritykset saavat Euroopan unionilta avustusta merkittävästi nykyistä vähemmän EU:n seuraavan budjettikauden aikana. Uusi laki avustuksista astuu voimaan heinäkuussa, ja työ- ja elinkeinoministeriö laatii keväällä avustuspäätöksille tarkemmat raamit.
Maa- ja metsätalousministeriön vuoden vaihteen ennakkotiedon mukaan ns. vapautuvien varojen potista on vielä mahdollista myöntää uusia yritystukia tämän vuoden kesäkuun loppuun saakka.
Pk-yrityksillä näkyy valoa tunnelissa, selviää Taloustutkimuksen Kauppalehdelle tekemästä kyselystä.
Pirkanmaan Yrittäjien tuottama Pirkanmaan Yritysuutiset jatkuu 7.1. alkaen Radio SUNin ja Radio City Tampereen sekä Iskelmän taajuuksilla. Pirkanmaalaisesta yritystoiminnasta ja yrittäjyydestä kertovia uutisointeja lähetetään jokaisena arkipäivänä.
Punkalaitumen Yrittäjien nettisivuilla oli vuonna 2013 yhteensä yli 26 000 eri kävijää. Se on yli 4 700 kävijää enemmän kuin vuonna 2012.
Vuosi 2014 tuo tullessaan tukun muutoksia verotukseen.
RSS ATOM