Ajankohtaista

Pirkanmaan Yrittäjät tarjoaa pk-yrittäjien käyttöön uuden, julkisiin hankintoihin keskittyvän palvelun 31. maaliskuuta alkaen.
Verohallinto varoittaa veronpalautushuijauksesta, jolla yritetään kalastaa muun muassa luottokorttitietoja.
Kokenut yrittäjä ja kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti on kyllästynyt hallituksen toimintaan.
Yrittäjät ja kunnat ovat erottamaton pari. Yritykset luovat työpaikat, joista kertyy pääosa kuntien kunnallisverosta. Siksi on kuntien vinkkelistä tärkeää, että yritykset viihtyvät kunnassa. Yrittäjälle on tärkeää, että kunta ottaa yritykset huomioon päätöksenteossaan. Yrittäjämyönteisessä ilmapiirissä yrittäminen on helpompaa.
Hallituksen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämislakilakiesityksen lausuntokierros päättyi juuri. Suomen Yrittäjät ihmettelee, miksi lakiesityksessä ei oteta kantaa potilaan valinnanvapauteen. - Vaikka sekä EU:n potilasdirektiivi että uusi terveydenhuoltolaki pyrkivät lisäämään valinnanvapautta, hallituksen esitys ohittaa tämän näkökulman täysin, Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala huomauttaa.
Positiivisimmat työllistämisnäkymät löytyvät Pohjois-Suomesta, kertoo ManpowerGroupin globaali työmarkkinabarometri. Manpower Employment Outlook Surveyn mukaan työnantajat eri puolilla Suomea aikovat palkata uusia työntekijöitä huhti–kesäkuun 2014 aikana.
Yritysrekisteri.comin omistavan Suomen Rekisteripalvelu Oy:n huijauspuhelinpalvelu taas toiminnassa.
Yrittäjäjärjestö esittää hallituksen riiheen pienyrittäjille kasvukannustinta, paikallisen sopimisen lisäämistä sekä valtiontalouden säästöpäätösten tekemistä ja niiden jaksottamista.
KL-Indeksi näkee pk-yritysten tuotannossa ja tilauskannassa piristymisen merkkejä ensi kertaa ankean syksyn jälkeen.
Kuluttaja-asiamies on päivittänyt ohjeensa hyvästä perintätavasta.
RSS ATOM