Ajankohtaista

Suurin osa pk-yrityksistä työllistäisi enemmän, jos ne voisivat enemmän sopia paikallisesti työehdoista ja -ajoista. Asia käy ilmi Kantar TNS:n tekemästä Yrittäjägallupista.
Yrittäjät soittavat Yritysguru-numeroon niin puhelimen, tietokoneen kuin verkon ongelmien ratkaisemiseksi. Suomen Yrittäjien jäsenet saavat nyt Elisa Yritysgurun it-palvelut 20% normaalihintaa edullisemmin, olivatpa he Elisan asiakkaita tai eivät.
Tilitoimistoketju Talenomin barometrin mukaan pk-yritysten liikevaihto kasvoi 12,8 % tammikuussa 2018 edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Suomen Yrittäjien laajan Pk-yritysbarometrin mukaan kasvu vaimenee tänä vuonna.
Pirkanmaan Yrittäjät ry ja Aamulehti ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Pirkanmaan Yrittäjien uutisia ja tarinoita yrittämisestä on nyt nähtävillä Aamulehden digilehden yhteydessä.
Pienten ja keskisuurten yritysten lähiajan suhdanneodotukset koko maassa ovat lähes viime syksyn tasolla. Pirkanmaan alueella suhdannenäkymiä kuvaava saldoluku +37 on sama kuin viime syksynä. Alueen pk-yrityksistä suhdanteiden paranemista odottaa 46 prosenttia ja huononemista vain 8 prosenttia. Suhdanteiden ennallaan pysymistä ennakoi hieman useampi kuin syksyllä.
Vanha tuttu huijauskirjeiden ja valelaskujen lähettäjä EBN European Business Number on taas ottanut Suomen kohteekseen. Yrittäjät eri puolilta Suomea ovat ottaneet yhteyttä Suomen Yrittäjiin.
Suomen Yrittäjien valiokuntiin on valittu Pirkanmaan Yrittäjien edustajina:
Uuden työolobarometrin mukaan erityisesti pienissä yrityksissä työnantajan ja työntekijöiden välit ovat avoimet ja luottamukselliset.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta palkittiin keskiviikkona 17. tammikuuta Lempäälän Ideaparkissa. Voittajaksi parhailla pisteillä ylsi Ylöjärven kaupunki. Voittajakunta saa vuoden ajan käyttää Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakunta -nimikettä.
Vuosi 2018 tuo mukanaan useita muutoksia. Listasimme niistä keskeisimpiä.
RSS ATOM