Ajankohtaista

Pk-yritysten liikevaihto oli ajanjaksolla 5/2013–4/2014 keskimäärin 2,5 prosenttia suurempi kuin vastaavalla jaksolla vuotta aiemmin, kertoo tilitoimisto Talenomin barometri.
Taksiliiton mukaan huolimaton hätiköinti uhkaa tuhota luotettavan taksiliikenteen.
Suomen Yrittäjät esittää, että hallitus päättäisi viiden prosentin yrittäjävähennyksestä elinkeinonharjoittajille ja henkilöyhtiöille. Muutos auttaisi luomaan tuhansia uusia työpaikkoja. Näin pienyritysten verotus myös seuraisi osakeyhtiöiden verotuksen kehittymistä, mikä olisi oikeudenmukaista pienyrittäjille.
Suomi kyntää tällä hetkellä lamassa. Kesäkuun loppupuolelle kaavailluista minihallitusneuvotteluista on silti turha odottaa tilanteeseen apua, uskoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus.
Rakennusalan verovalvonta mullistuu heinäkuun ensimmäisenä päivänä.
Yhteistyössä on voimaa. Se näkyy Pirkanmaalla, missä parissa vuodessa saatiin aikaa lähes parituhatta uutta yritystä ja kolmattatuhatta uutta työpaikkaa.
Tampereen Keskustorilla torstaina 5.6. järjestetty Nuorille Töitä -tapahtuma onnistui yli odotusten.
Suomen Yrittäjät, Finanssialan Keskusliitto ja Elinkeinoelämän keskusliitto vaativat, että yritysten rahoitus on turvattava.
Pirkanmaan Yrittäjien ja Tampereen Logistiikan 27. toukokuuta Kehräsaaressa järjestämä julkisten hankintojen keskustelutilaisuus herätti mielenkiintoa pirkanmaalaisten yrittäjien keskuudessa. Tapahtumaan oli ennakkoon ilmoittautunut reilut 60 yrittäjää.
Kuluttajien usko talouteen alkaa palata pikku hiljaa, sillä Tilastokeskuksen luottamusindikaattori oli toukokuussa 8,7.
RSS ATOM