Ajankohtaista

Kuntapäättäjistä peräti 64 prosenttia ei usko, että sote-uudistuksella voidaan parantaa terveyspalveluita.
Suomen Yrittäjien mukaan hallituksen budjettilinja on epävarmalla pohjalla.
Etsitkö asiakkaita, palvelua tai yhteistyökumppania? Valtakunnalliset yrittäjäpäivät tarjoaa helpon ja kätevän Yrittäjän yhteydet -palvelun, jonka avulla löydät juuri sinulle sopivat kontaktit. Valtakunnallisille yrittäjäpäiville on ilmoittautunut jo yli 1200 yrittäjää, joiden joukossa on varmasti sinullekin sopivia palveluntuottajia, kumppaneita tai mahdollisia asiakkaita.
Teollisuusmaiden talouskasvu on palautumassa hitaasti. Myös euroalue on kääntynyt hitaaseen kasvuun. Kasvua rajoittaa euromaiden heikko kilpailukyky ja julmankokoinen julkinen velka.
Pirkanmaan Yrittäjien uuden toimitusjohtajan haku käynnistyi tällä viikolla.
Valtiovarainministeriön talousarvioehdotus vuodelle 2015 sisältää erittäin ikävän yllätyksen yritysten ja tutkimusorganisaatioiden tutkimus- ja innovaatiotoiminnalle, kerrotaan Tekesistä.
Pirkanmaan Yrittäjien senioriklubi aloitti toimintansa alkuvuodesta 2014. Senioriklubin perustajajäseniin kuuluvat Veikko Kiili, Olavi Soinila, Kerttu Blom, Raimo Mäkinen, Pentti Rahila ja Matti Vasara. Klubi kokoontui kevätkaudella kolme kertaa.
Tavaramerkkirekisteröintien haltijat ovat saaneet harhaanjohtavia kirjeitä.
Harhaanjohtavan markkinoinnin rintamalla ovat aktivoituneet domain-palvelujen tarjoajat, kerrotaan Suomen Yrittäjien lakineuvonnasta.
Kesäsää vaikuttaa merkittävästi suomalaisten tuotteiden menekkiin, kertoo Suomalaisen Työn Liiton Kesätutkimus.
RSS ATOM