Ajankohtaista

Tavaramerkkirekisteröintien haltijat ovat saaneet harhaanjohtavia kirjeitä.
Harhaanjohtavan markkinoinnin rintamalla ovat aktivoituneet domain-palvelujen tarjoajat, kerrotaan Suomen Yrittäjien lakineuvonnasta.
Kesäsää vaikuttaa merkittävästi suomalaisten tuotteiden menekkiin, kertoo Suomalaisen Työn Liiton Kesätutkimus.
Unelmoitko omasta firmasta? Tässä 15 seikkaa, joista voi päätellä sinussa olevan potentiaalia yrittämiseen. Business Insider listaa muutaman seikan, jotka osoittavat sinun voivan olevan valmis oman liiketoiminnan pyörittämiseen.
EU-valtiontukisääntöjen uudistuksella pyritään yksinkertaistamaan ja tehostamaan yritystukien valvontaa ja siirtämään valvonnan painopistettä tukiin, jotka vääristävät sisämarkkinoiden toimintaa ja kilpailua eniten. Uudet säännöt tulevat pääosin voimaan 1. heinäkuuta.
Suomen suurimman yrittäjien aluejärjestön Pirkanmaan Yrittäjät ry:n toimitusjohtaja vaihtuu ensi vuoden alusta lukien. Nykyinen toimitusjohtaja Jari Jokilampi jää silloin pois hoidettuaan tehtävää tuloksekkaasti runsaat 12 vuotta. Jokilampi ja järjestön hallitus sopivat asiasta kokouksessaan maanantaina 23.6.2014.
Omistajanvaihdosprosessi on käynnistynyt tai käynnistymässä noin 14 000 työnantajayrityksessä, kertoo EK:n tekemä tutkimus.
Minihallitusneuvotteluissa edistyttiin kehysriihestä, mutta kilpailukyvyn palauttaminen vaatii voimakkaampia toimia, toteaa Suomen Yrittäjät.
Suomen Asiakastiedon tutkimus paljastaa, että monilla alueilla yli viidenneksellä täysi-ikäisistä asukkaista on maksuhäiriömerkintöjä, mutta alueelliset erot ovat kuitenkin suuria.
Yrittäjät jaksavat töissä aika hyvin, vaikka työviikot ovat paljon pidempiä kuin palkansaajilla ja lomaa on vähemmän. Tiedot käyvät ilmi tänään julkaistusta yrittäjien Hyvinvointibarometri 2014:sta.
RSS ATOM