Ajankohtaista

Suomalainen elinkeinoelämä on koonnut ensimmäistä kertaa yhteiset teesit Suomen kriisin oikaisemiseksi.
Poliisin mukaan yritysten ulkomaille suuntautuvia maksuja päätynyt rikollisille. Katso, miten nyt pitää menetellä!
Pieniä ja keskisuuria yrityksiä myydään vuosittain vain pari tuhatta, kun kauppoja pitäisi tehdä pelkästään yrittäjien ikääntymisestä johtuen yli tuplasti enemmän.
Punkalaitumen Vuoden Yrittäjä julkistettiin 7.11.2014 Punkalaitumen kunnantalossa järjestetyssä tilaisuudessa. Vuoden Yrittäjiksi valittiin Juha Pihko ja Juhani Ranta. Tilaisuuden tervehdyssanat lausui Punkalaitumen Yrittäjien puheenjohtaja Martti Mölsä ja Pirkanmaan Yrittäjien terveiset toi varapuheenjohtaja Janne Vuorinen. Yhteistyökumppaneiden tervehdyksen tilaisuuteen välitti myyntipäällikkö Krista Engström Aamulehdestä ja Vuoden Yrittäjät esitteli päätoimittaja Juha Aro.
Verkon merkitys suomalaisten arjessa korostuu huimaa vauhtia.
Enemmistö rakennusalan pk-yrityksistä pitää rakennusalan uutta ilmoitusvelvollisuutta tehottomana torjumaan harmaata taloutta.
Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät huipentuivat Tampereella lauantaina juhlavaan iltagaalaan.
Yrittäjäpäivät: Suomen Yrittäjien mukaan Suomen talouspolitiikkaan tarvitaan iso muutos tulevalla vaalikaudella.
Suomen Yrittäjien mukaan EU:n sopimat päästövähennykset painottuvat liikaa päästökaupan ulkopuolisiin aloihin ja pk-yrityksiin. Yrittäjien mukaan on kuitenkin hyvä, että vähennyksistä saatiin sovittua.
Uutis- ja tietosivusto Yrittajat.fi on uudistunut. Uudistuksen tavoitteena on tarjota lukijoita kiinnostavat sisällöt entistä helpommin.
RSS ATOM