Ajankohtaista

Enemmistö rakennusalan pk-yrityksistä pitää rakennusalan uutta ilmoitusvelvollisuutta tehottomana torjumaan harmaata taloutta.
Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät huipentuivat Tampereella lauantaina juhlavaan iltagaalaan.
Yrittäjäpäivät: Suomen Yrittäjien mukaan Suomen talouspolitiikkaan tarvitaan iso muutos tulevalla vaalikaudella.
Suomen Yrittäjien mukaan EU:n sopimat päästövähennykset painottuvat liikaa päästökaupan ulkopuolisiin aloihin ja pk-yrityksiin. Yrittäjien mukaan on kuitenkin hyvä, että vähennyksistä saatiin sovittua.
Uutis- ja tietosivusto Yrittajat.fi on uudistunut. Uudistuksen tavoitteena on tarjota lukijoita kiinnostavat sisällöt entistä helpommin.
Sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksessa pitää kehittää sote-palveluiden markkinoita, lisätä asiakkaan valinnanvapautta ja saada kustannusten laskenta kuntoon. Näin linjaa Suomen Yrittäjät.
Pirkanmaan Yrittäjien aloittamassa Nuorille töitä -kampanjassa on tällä hetkellä mukana yli 200 yritystä, jotka ovat antaneet lähes 3000 lupausta nuorten työllistämisestä. Näistä lähes 1800 paikkaa on jo täytetty.
Luottoluokittaja Standard & Poor´sin perjantai-iltana julkistama tieto Suomen luottoluokituksen laskemisesta AAA:sta AA+:aan vaikuttaa vääjäämättä myös pk-yrityksiin.
Pirkanmaan Yrittäjien hallitus on 8.10. pitämässään kokouksessa valinnut Pirkanmaan Yrittäjät ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Pasi Mäkisen (54). Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2015.
Konkurssien määrä jatkaa laskuaan, jos lukuja vertaa viime vuoteen.
RSS ATOM