Ajankohtaista

Pienten ja keskisuurten yritysten odotukset lähiajan suhdannekehityksestä ovat heikentyneet selkeästi. Kannattavuus heikkenee ja huoli työpaikkojen säilyttämisestä kasvaa. Myönteistä on, että talouden heikosta tilasta huolimatta kahdeksan prosenttia pirkanmaalaisista pk-yrityksistä ilmoittaa olevansa voimakkaasti kasvuhakuisia ja 33 prosenttia suunnittelee kasvavansa mahdollisuuksiensa mukaan.
Suomen Yrittäjien jäsenlehti Yrittäjäsanomat uudistui. Lehti keskittyy nyt entistä enemmän tarjoamaan hyötytietoa yrittäjille.
Tietokoneisiin pesiytyvät haittaohjelmat eivät ole vain suurten yritysten riesa.
Katso kolme yrittäjän yleisintä virhettä ja kolme vinkkiä parempaan tietoturvaan.
Pienet ja keskisuuret yritykset ovat tärkeitä työllistäjiä. Työpaikka turvaa parhaiten ihmisen toimeentulon, ehkäisee syrjäytymistä ja tuo verotuloja hyvinvointiyhteiskunnan palveluiden järjestämiseen. Uusia työpaikkoja syntyy vain kannattaviin yrityksiin. Pk-yritysten toimintamahdollisuuksia on tärkeä parantaa ja työllistämisen kynnystä madaltaa, jotta näitä yrityksiä kannustetaan kasvuun ja työllistämiseen. Suomen Yrittäjät tarjoaa eduskuntavaaleissa valittaville päättäjille keinoja, joilla yrittäjien mahdollisuudet tehdä ja tarjota työtä turvataan:
Monimutkaiset menettelyt vaivaavat kilpailutuksissa.
Pirkanmaan Yrittäjien yksi tärkeimmistä painotuksista vuodelle 2015 on järjestön jo olemassa olevan korkean profiilin edelleen nostaminen. Uudella, tammikuussa alkavalla Pidetään Pirkanmaa avoinna -kampanjalla haluamme tuoda näkökulmaa siihen, että me kaikki omalla ostokäyttäytymisellämme voimme vaikuttaa Pirkanmaan taloudelliseen kehitykseen. Kymppi kuukaudessa lisää pirkanmaalaisiin tuotteisiin luo vuodessa 1000 uutta työpaikkaa.
Yrittäjäsanomat on koonnut yrittäjän kannalta tärkeät verot ja veromuutokset samaan pakettiin.
Ensi vuonna tietoturvassa yrityksille pään vaivaa aiheuttaa muun muassa mobiili, avoin lähdekoodi ja pilvipalvelut, tietoturvayhtiö ennustaa.
Presidentti Sauli Niinistö vahvisti perjantaina (19.12.) yksityishenkilön velkajärjestelystä annetun lain muuttamisen.
RSS ATOM