Ajankohtaista

Yrittäjät alkavat pikku hiljaa ymmärtää sosiaalisen median mahdollisuudet yrityksensä markkinoinnissa.
Pirkanmaan Yrittäjien vuoden 2015 kärkitavoite on pirkanmaalaisten tuotteiden ja palveluiden arvostuksen ja kysynnän nostaminen täysin uudelle tasolle. Tämän toteuttamiseksi olemme käynnistäneet Pidetään Pirkanmaa avoinna -kampanjan, jonka myötä haluamme lisätä kuluttajien tietoisuutta siitä, että arjen pienillä valinnoilla on suuri vaikutus.
Elinkeinonharjoittajien välisiin sopimuksiin tullee 30 päivän maksuaikakatto nykyisen 60 päivän sijaan.
Tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio sysää vastuuta yrityksille, kertoo Yle.
Hallituksen lisätalousarvioesityksessä olevat muutokset arvonlisäverotukseen ovat Suomen Yrittäjien mukaan oikeansuuntaisia.
Pienten ja keskisuurten yritysten odotukset lähiajan suhdannekehityksestä ovat heikentyneet selkeästi. Kannattavuus heikkenee ja huoli työpaikkojen säilyttämisestä kasvaa. Myönteistä on, että talouden heikosta tilasta huolimatta kahdeksan prosenttia pirkanmaalaisista pk-yrityksistä ilmoittaa olevansa voimakkaasti kasvuhakuisia ja 33 prosenttia suunnittelee kasvavansa mahdollisuuksiensa mukaan.
Suomen Yrittäjien jäsenlehti Yrittäjäsanomat uudistui. Lehti keskittyy nyt entistä enemmän tarjoamaan hyötytietoa yrittäjille.
Tietokoneisiin pesiytyvät haittaohjelmat eivät ole vain suurten yritysten riesa.
Katso kolme yrittäjän yleisintä virhettä ja kolme vinkkiä parempaan tietoturvaan.
Pienet ja keskisuuret yritykset ovat tärkeitä työllistäjiä. Työpaikka turvaa parhaiten ihmisen toimeentulon, ehkäisee syrjäytymistä ja tuo verotuloja hyvinvointiyhteiskunnan palveluiden järjestämiseen. Uusia työpaikkoja syntyy vain kannattaviin yrityksiin. Pk-yritysten toimintamahdollisuuksia on tärkeä parantaa ja työllistämisen kynnystä madaltaa, jotta näitä yrityksiä kannustetaan kasvuun ja työllistämiseen. Suomen Yrittäjät tarjoaa eduskuntavaaleissa valittaville päättäjille keinoja, joilla yrittäjien mahdollisuudet tehdä ja tarjota työtä turvataan:
RSS ATOM