Ajankohtaista

Pienikin yritys voi säästää puolikkaan työpäivän kuukaudessa luopumalla taloushallinnossa paperista ja siirtymällä sähköisen tiedon käyttöön.
Toimittajarahoituksessa sekä ostaja että myyjä voivat saada joustoa maksuaikoihin ja myyjän luottokelpoisuus on ostajan kaltainen.
Jatkossa yritys voi esimerkiksi korjata pieniä arvonlisäverojen tai ennakonpidätysten ilmoittamisessa tapahtuneita virheitä ilman sanktioita, kertoo Kauppalehti.
Pirkanmaan alueen yrittäjät voivat syyskuun aikana hakeutua Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä marraskuussa käynnistyvään, puolentoista vuoden mittaiseen TYK-kuntoutukseen.
Pirkanmaan Yrittäjät pitää hallituksen tänään julkistamia toimenpiteitä kilpailukyvyn parantamiseksi oikeansuuntaisina. Tosin muutosturvaa koskeva 20 työntekijän alaraja pitäisi nostaa 50 henkilöön, jotta voitaisiin parantaa pk-yritysten mahdollisuutta työllistää.
Pirkanmaan Yrittäjät järjestää lauantaina 5. syyskuuta Yrittäjän päivän yhteydessä kaikille avoimen keskustelutilaisuuden, jossa alueen kansanedustajat, yrittäjät ja kuluttajat luovat yhdessä ehdotuksia ja näkökulmia tulevaan täysistuntokauteen liittyen.
Hallitus haluaa kumota nykyisen liikeaikalain kokonaan. Jatkossa kauppaliikkeiden ei enää tarvitsisi anoa poikkeuslupia aukioloon.
Palvelualan pk-yritykset kasvoivat alkuvuonna noin viisi prosenttia edellisvuodesta.
Pirkanmaan Yrittäjät ry:n työvaliokunta on saanut runsaasti yhteydenottoja yrittäjiltä siitä, että yrittäjät eivät ole mukana yhteiskuntasopimusneuvotteluissa. Yrittäjät ovat myös kysyneet perusteluita asialle eri tahoilta. Mistään ei näytä löytyvän vastausta.
Poliisi listaa neljä tietoturvaan liittyvää asiaa, joihin yritysten tulisi jatkossa kiinnittää enemmän huomiota.
RSS ATOM