Ajankohtaista

Yrittäjiä puhuttavat tällä hetkellä verot, työehtosopimukset ja harhaanjohtava markkinointi.
Työnantaja voi hakea takaisin Verohallintoon maksettuja työnantajan sosiaaliturvamaksuja esimerkiksi tilanteessa, jossa työntekijä jää sairauslomalle.
Punkalaitumen Vuoden 2015 Yrittäjä julkistettiin 30.10.2015 klo 19.00 alkaneessa tilaisuudessa Punkalaitumen kunnantalossa. Punkalaitumen Vuoden 2015 Yrittäjä on Juha Kouvo. Hän viljelee Iso-Kouvo nimistä tilaa Punkalaitumen Kanteenmaassa. Tila työllistää 8 perheen ulkopuolista työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2014 n. 3 m€. Tilalla on tällä hetkellä 800 emakkosikaa ja 2 500 lihasikaa.
Mikael Pentikäinen uskoo yrittäjyyden nostavan Suomen taloudellisista vaikeuksista.
Yrittäjäsanomat listasi torstaina hallitukselle luovutetun esityksen vahvuudet ja heikkoudet.
Tähän osioon on koottu kattava tietopaketti liittyen jäsenyritystemme kokemaan harhaanjohtavaan markkinointiin ja valelaskuihin liittyviin ongelmiin. Täältä löytyy tietoa tyypillisistä harhaanjohtavan markkinoinnin ilmenemismuodoista, reklamaation tekemisestä, puhelunauhoitteiden vaatimisesta ja perintätoimiston kanssa asioinnista.
Pirkanmaan Yrittäjien toimitilojen remontti alkaa olla loppusuoralla, ja toimisto on muuttanut väliaikaisista tiloista takaisin Kehräsaareen.
Lomarahan lakisääteisyydestä uusia kustannuksia työllistäville pienyrityksille, mutta kokonaisuus lisäisi kuitenkin kilpailukykyä. Suomen Yrittäjät arvioi.
Pirkanmaan Yrittäjä -lehti on maan suurin talouselämän ja yritteliäisyyden erikoislehti, joka kertoo ajankohtaisimmat asiat Pirkanmaan yrityselämästä. Lehti sisältää journalistisesti toimitettua aineistoa, järjestön tiedotteita ja ilmoituksia. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja sen painos on 150.000.
RSS ATOM