Ajankohtaista

Yrittäjäsanomat listasi torstaina hallitukselle luovutetun esityksen vahvuudet ja heikkoudet.
Tähän osioon on koottu kattava tietopaketti liittyen jäsenyritystemme kokemaan harhaanjohtavaan markkinointiin ja valelaskuihin liittyviin ongelmiin. Täältä löytyy tietoa tyypillisistä harhaanjohtavan markkinoinnin ilmenemismuodoista, reklamaation tekemisestä, puhelunauhoitteiden vaatimisesta ja perintätoimiston kanssa asioinnista.
Pirkanmaan Yrittäjien toimitilojen remontti alkaa olla loppusuoralla, ja toimisto on muuttanut väliaikaisista tiloista takaisin Kehräsaareen.
Lomarahan lakisääteisyydestä uusia kustannuksia työllistäville pienyrityksille, mutta kokonaisuus lisäisi kuitenkin kilpailukykyä. Suomen Yrittäjät arvioi.
Pirkanmaan Yrittäjä -lehti on maan suurin talouselämän ja yritteliäisyyden erikoislehti, joka kertoo ajankohtaisimmat asiat Pirkanmaan yrityselämästä. Lehti sisältää journalistisesti toimitettua aineistoa, järjestön tiedotteita ja ilmoituksia. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa ja sen painos on 150.000.
Pienikin yritys voi säästää puolikkaan työpäivän kuukaudessa luopumalla taloushallinnossa paperista ja siirtymällä sähköisen tiedon käyttöön.
Toimittajarahoituksessa sekä ostaja että myyjä voivat saada joustoa maksuaikoihin ja myyjän luottokelpoisuus on ostajan kaltainen.
Jatkossa yritys voi esimerkiksi korjata pieniä arvonlisäverojen tai ennakonpidätysten ilmoittamisessa tapahtuneita virheitä ilman sanktioita, kertoo Kauppalehti.
Pirkanmaan alueen yrittäjät voivat syyskuun aikana hakeutua Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä marraskuussa käynnistyvään, puolentoista vuoden mittaiseen TYK-kuntoutukseen.
Pirkanmaan Yrittäjät pitää hallituksen tänään julkistamia toimenpiteitä kilpailukyvyn parantamiseksi oikeansuuntaisina. Tosin muutosturvaa koskeva 20 työntekijän alaraja pitäisi nostaa 50 henkilöön, jotta voitaisiin parantaa pk-yritysten mahdollisuutta työllistää.
RSS ATOM