Ajankohtaista

Verohallinto ja Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) ovat uudistaneet yhteisen yritys- ja yhteisötietosivuston, ytj.fi:n.
Hallitusohjelman mukaan sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistaminen pyrkii terveyserojen kaventamiseen ja kustannusten hallintaan. Uudistuksessa kootaan sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisvastuu kuntaa suuremmille itsehallintoalueille, toteutetaan sote-palveluiden integraatio ja rakenneuudistus, yksinkertaistetaan nykyistä monikanavarahoitusta ja selvitetään mahdollisuudet laajentaa asiakkaan valinnanvapautta.
Yrittäjiä puhuttavat tällä hetkellä verot, työehtosopimukset ja harhaanjohtava markkinointi.
Työnantaja voi hakea takaisin Verohallintoon maksettuja työnantajan sosiaaliturvamaksuja esimerkiksi tilanteessa, jossa työntekijä jää sairauslomalle.
Punkalaitumen Vuoden 2015 Yrittäjä julkistettiin 30.10.2015 klo 19.00 alkaneessa tilaisuudessa Punkalaitumen kunnantalossa. Punkalaitumen Vuoden 2015 Yrittäjä on Juha Kouvo. Hän viljelee Iso-Kouvo nimistä tilaa Punkalaitumen Kanteenmaassa. Tila työllistää 8 perheen ulkopuolista työntekijää ja sen liikevaihto oli vuonna 2014 n. 3 m€. Tilalla on tällä hetkellä 800 emakkosikaa ja 2 500 lihasikaa.
Mikael Pentikäinen uskoo yrittäjyyden nostavan Suomen taloudellisista vaikeuksista.
Yrittäjäsanomat listasi torstaina hallitukselle luovutetun esityksen vahvuudet ja heikkoudet.
Tähän osioon on koottu kattava tietopaketti liittyen jäsenyritystemme kokemaan harhaanjohtavaan markkinointiin ja valelaskuihin liittyviin ongelmiin. Täältä löytyy tietoa tyypillisistä harhaanjohtavan markkinoinnin ilmenemismuodoista, reklamaation tekemisestä, puhelunauhoitteiden vaatimisesta ja perintätoimiston kanssa asioinnista.
Pirkanmaan Yrittäjien toimitilojen remontti alkaa olla loppusuoralla, ja toimisto on muuttanut väliaikaisista tiloista takaisin Kehräsaareen.
RSS ATOM