Ajankohtaista

Pienet pärjäävät suurempia yrityksiä paremmin työnantajina, todetaan tuoreessa tutkimuksessa. Siihen on ainakin kaksi tärkeää syytä.
Pirkanmaan Yrittäjä -lehden osalta vuodenvaihteessa toteutettu uudistus mahdollistaa tulevaisuudessa itsenäisen lehden tekemisen selkeällä prosessilla ja lehden toteuttamisen jäsenten ehdoilla. Lehden ilme on jatkossa raikas ja selkeä sekä ulkoasultaan entistä luettavampi. Uudistettu lehti ilmestyy ensimmäisen kerran 9. helmikuuta.
Valtioneuvosto päätti 14.1., että Suomessa otetaan käyttöön uusi takausohjelma.
Paikallisen sopimisen edistäminen lakia kehittämällä on hallituksen tärkein kilpailukykyhanke, sanoo Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus. Kyseessä on hänen mukaansa isompi asia kuin kilpailukykypakettia koskeva erityislainsäädäntökin.
Vuosi 2016 kiristää erityisesti suurten tulojen verotusta sekä valmisteveroja.
Kauppalehti kokosi tärkeimmät yrittäjiä koskevat muutokset, jotka toteutuvat vuoden vaihteen jälkeen.
Uusi EU-direktiivi vaatii yrittäjiä ilmoittamaan esimerkiksi kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot omilla verkkosivuillaan.
Pirkanmaan Yrittäjien syyskokous valitsi keskiviikkona 9.12. nykyisen puheenjohtajansa Veikko Kiilin jatkamaan tehtävässään. Kaksivuotinen puheenjohtajakausi käynnistyy 1.1.2016, Kiilille puheenjohtajakausi on jo kolmas.
Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtajana jatkaa Veikko Kiili. Hän vaikuttaa aktiivisesti Mouhijärven Yrittäjissä.
Vain työlakeja muuttamalla varmistetaan, että paikallinen sopiminen sallitaan kaikissa yrityksissä ja nykyistä useammasta työehdosta.
RSS ATOM