Ajankohtaista

Noin 40 prosenttia pk-yrityksistä investoi tänä vuonna viime vuotta enemmän, selviää Talenomin tutkimuksesta.
Viimeisten kahden vuoden aikana yritys nimeltä Opasmedia Oy on lähettänyt suurelle joukolle pirkanmaalaisia yrityksiä ja kuntien organisaatioita huijauslaskuja. Pirkanmaan Yrittäjät on tehnyt näistä poliisille tutkintapyynnön ja toimittanut poliisille kaiken materiaalin.
Lähiaikoina rekrytoidaan julkishallinnossa, koulutusalalla sekä terveys- ja sosiaalipalveluissa, selviää Manpowerin työmarkkinabarometrista.
”Yhteiskuntasopimusneuvotteluissa kukaan ei puolustanut pienyrityksiä, jotka luovat uudet työpaikat eikä työttömiä, jotka niitä työpaikkoja tarvitsevat. Tämä paketti ei riitä auttamaan Suomea nousuun. Siihen tarvitaan laaja rakennemuutos paikallisessa sopimisessa. Hallituksen pitää nyt rohkeasti toteuttaa ohjelmansa”, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Jussi Järventaus vaatii.
Sote-ratkaisun pitää kannustaa alueita ja kuntia aktiivisuuteen, muistuttaa Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala.
Pienten ja keskisuurten yritysten näkemys lähiajan suhdannekehityksestä on vahvistunut. Talouden aallonpohja näyttäisi olevan ohitettu. Työpaikkoja aletaan jopa lisätä.
Jos Suomi ei saa talouden alamäkeä kuriin, maailmantalouden alamäki koituu sen kohtaloksi, ennusti Suomen Yrittäjien ekonomisti Petri Malinen tammikuussa Yrittäjäsanomille.
Yrittäjille kaupataan palveluja harhaanjohtavilla väitteillä. Jos sellaiseen haksahtaa, kannattaa reklamoida.
Pirkanmaan Yrittäjä -lehden vuoden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Näyttävän uudistuksen läpikäynyt lehti ilmestyy 9. helmikuuta alkaen viiden viikon välein niin painettuna kuin digiversiona.
Suomen Yrittäjien mainosvideo leviää sosiaalisessa mediassa.
RSS ATOM