Ajankohtaista

Sastamalan Seudun Yrityspalvelu Oy:n hallitus on nimennyt Sastamalan kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin yhtiön vt. toimitusjohtajaksi 1.8.2016 alkaen. Malmberg hoitaa tehtäviä oman toimen ohella. Yhtiön nykyinen toimitusjohtaja Mikko Nieminen siirtyy Nokian kaupunkikehitysjohtajan virkaan elokuun alusta lukien.
Suomalaiset luottavat pk-yrittäjien vaikuttavan myönteisesti Suomeen ja suomalaisiin.
Pirkanmaan Yrittäjät on huolissaan, miten paikalliset ja alueelliset sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajat pääsevät mukaan itsehallintoalueiden hankintoihin, kun valtioneuvoston julkaiseman linjauksen mukaan päätöksentekovaltaa keskitetään valtakunnalliseen hankintayksikköön.
EU:n uudistetut hankintadirektiivit tulevat voimaan 18.4.2016. Niiden velvoittavia säännöksiä on alettava noudattaa heti, vaikka kotimaiset hankintalain muutokset ovat vielä valmistelussa. Erityisesti on turvattava pk-yritysten mahdollisuus osallistua hankintoihin ja kotimaisen ruuan osuus julkisissa ruokahankinnoissa. Näin vaativat Suomen Yrittäjät ja MTK.
EU:n uudistetut hankintadirektiivit tulivat voimaan tänään. Tavoitteena on parantaa pk-yritysten asemaa julkisissa hankinnoissa.
Suomen Yrittäjien mielestä tämän vaalikauden tärkein yrittäjyysasia on työmarkkinoiden rakenteiden uudistaminen.
Maksuvaatimusten lähettäjä väittää saatavien olevan suoraan ulosottokelpoisia, vaikka tämä ei pidä paikkaansa.
Verohallinto päivitti viikolla 14 ohjettaan yrittäjä- ja palkkatulojen välisestä erosta.
Tieto- tai kyberturvallisuusuhat eivät huoleta suomalaisia pk-yrittäjiä.
TE-toimistot vierailevat yrityksissä huhtikuun alkupuolella. Yrityskäynneillä on tavoitteena löytää esimerkiksi piilotyöpaikkoja.
RSS ATOM