Ajankohtaista

Yrittäjät voivat jo lokakuun alusta lähtien hakea 5000 euron palveluseteliä, joka on tarkoitettu asiantuntijapalvelujen ostamiseen.
Viestintävirasto varoittaa liikkeellä olevista toimitusjohtajahuijauksista. Huijarit matkivat nyt yrityksen omaa verkkotunnusta ja yrittävät saada yrityksen henkilöstön maksamaan tilisiirtoja.
Pienten ja keskisuurten yritysten odotukset tulevasta ovat parantuneet: 45 prosenttia pirkanmaalaisista yrityksistä arvioi suhdanteiden paranevan seuraavan vuoden aikana. Valtakunnan tasolla vastaava luku on 43. Vain noin joka kymmenes pelkää suhdanteiden heikkenevän. Entistä useampi yritys haluaa kasvaa eli uutta työtä on odotettavissa.
Pk-yritysten odotukset tulevasta ovat parantuneet, käy ilmi tuoreesta yritysbarometrista.
Yrittäjien toimintamalli valmentaa ammattikoulun käyneet nuoret löytämään piilossa olevat työpaikat.
Pirkanmaan Yrittäjä Oy:n ja Opasmedia Oy:n välinen kiista on saatu päätökseen: Pirkanmaan käräjäoikeus on hylännyt Opasmedian tekemät takaisinsaantihakemukset sekä todennut, että kuittausvaatimus, joka perustui valelaskuihin, on perusteeton.
Suomen Yrittäjät kiittävät VM:n budjettiesitystä kolmesta asiasta: yrittäjävähennyksestä, maksuperusteisesta arvonlisäverosta sekä kotitalousvähennyksen ajatellusta laajennuksesta.
Suomen Yrittäjät varoittaa reagoimasta montenegrolaisyhtiön kirjeisiin.
Maksuperusteinen arvonlisävero koskee yrityksiä, joiden liikevaihto jää alle puolen miljoonan.
Office World -niminen yhtiö on lähettänyt yrittäjille aiheettomia laskuja.
RSS ATOM