Ajankohtaista

Pirkanmaan talousalueen tuoreimmat tilastoidut tiedot eri toimialojen kehityksestä sekä keskeisten toimialojen yritysjohtajien näkemykset ovat luettavissa 10. lokakuuta julkistetusta Pirkanmaan Talous 2016 -julkaisusta.
Sastamalan seudun koulujen ja yritysten käytössä on nyt virtuaalinen työelämään tutustumisen kohtauspaikka eli TET-tori. Uusi sivusto antaa yrityksille ja työpaikoille erinomaisen mahdollisuuden esitellä omaa toimintaansa, tuotteitaan, ammatteja ja työmahdollisuuksia peruskoulun 7-9-luokkalaisille.
Sastamalan Vuoden yrittäjät palkittiin lauantai-iltana Vuorihotellissa pidetyssä yrittäjägaalassa.
Suomen Yrittäjät esittää oman listansa uudistuksista, jotka auttaisivat luomaan merkittävästi lisää työtä Suomeen.
Yrittäjät voivat jo lokakuun alusta lähtien hakea 5000 euron palveluseteliä, joka on tarkoitettu asiantuntijapalvelujen ostamiseen.
Viestintävirasto varoittaa liikkeellä olevista toimitusjohtajahuijauksista. Huijarit matkivat nyt yrityksen omaa verkkotunnusta ja yrittävät saada yrityksen henkilöstön maksamaan tilisiirtoja.
Pienten ja keskisuurten yritysten odotukset tulevasta ovat parantuneet: 45 prosenttia pirkanmaalaisista yrityksistä arvioi suhdanteiden paranevan seuraavan vuoden aikana. Valtakunnan tasolla vastaava luku on 43. Vain noin joka kymmenes pelkää suhdanteiden heikkenevän. Entistä useampi yritys haluaa kasvaa eli uutta työtä on odotettavissa.
Pk-yritysten odotukset tulevasta ovat parantuneet, käy ilmi tuoreesta yritysbarometrista.
Yrittäjien toimintamalli valmentaa ammattikoulun käyneet nuoret löytämään piilossa olevat työpaikat.
Pirkanmaan Yrittäjä Oy:n ja Opasmedia Oy:n välinen kiista on saatu päätökseen: Pirkanmaan käräjäoikeus on hylännyt Opasmedian tekemät takaisinsaantihakemukset sekä todennut, että kuittausvaatimus, joka perustui valelaskuihin, on perusteeton.
RSS ATOM