Ajankohtaista

– Suomalaista kuntasosialismia on aika alkaa purkaa ja avata tilaa yrittäjille. Se säästää veronmaksajien rahaa, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen sanoo.
Aluehallintovirasto tutkii kirjeitä lähettäneen yrityksen toimia.
Pirkanmaan yrittäjyys- ja elinvoimakuntakilpailun vastausaika päättyi lokakuussa. Määräaikaan mennessä vastauksia saatiin kaikkiaan 17 kunnasta, joten vastausten määrää voidaan pitää hyvänä. Kilpailu kokonaisuudessaan sai runsaasti kiinnostusta. Pirkanmaan Yrittäjät ja Pirkanmaan liitto käyvät saapuneet vastaukset läpi loppuvuoden aikana ja valitsevat voittajan, joka julkistetaan 18. tammikuuta 2017 järjestettävässä Elinvoima-sarjan seminaarissa Tampereella.
29.10. järjestetyssä Punkalaitumen Yrittäjien 80-vuotisjuhlassa jaettiin huomionosoitukset pitkään jatkuneesta yrittäjätoiminnasta Aulis Jokiniemelle Yrittäjäristin Timanttiristi, Sami Uutolle kultainen Yrittäjäristi ja Tuula Vataselle hopeinen Yrittäjäristi. Pitkäaikaisesta yrittäjäurasta palkittiin Aulis Ääri kunniakirjalla. Suomen Yrittäjien hopeisen ansiomerkin sai yhdistyksen sihteeri Aki Mikkola.
Punkalaitumen Vuoden 2016 Yrittäjät ovat Mirja Nieminen ja Jari Honkala/ Kuljetus- ja vapaa-aikapalvelut Nieminen & Honkala.
Punkalaitumen Yrittäjät ry viettää 80-vuotisjuhliaan 29.10.2016 Punkalaitumen Myllypirtillä. Tilaisuudessa julkistetaan myös Vuoden Yrittäjä.
Pirkanmaan talousalueen tuoreimmat tilastoidut tiedot eri toimialojen kehityksestä sekä keskeisten toimialojen yritysjohtajien näkemykset ovat luettavissa 10. lokakuuta julkistetusta Pirkanmaan Talous 2016 -julkaisusta.
Sastamalan seudun koulujen ja yritysten käytössä on nyt virtuaalinen työelämään tutustumisen kohtauspaikka eli TET-tori. Uusi sivusto antaa yrityksille ja työpaikoille erinomaisen mahdollisuuden esitellä omaa toimintaansa, tuotteitaan, ammatteja ja työmahdollisuuksia peruskoulun 7-9-luokkalaisille.
Sastamalan Vuoden yrittäjät palkittiin lauantai-iltana Vuorihotellissa pidetyssä yrittäjägaalassa.
Suomen Yrittäjät esittää oman listansa uudistuksista, jotka auttaisivat luomaan merkittävästi lisää työtä Suomeen.
RSS ATOM